x

Ny restaurant og natklub dedikeret til det mørke miljø

Ny restaurant og natklub dedikeret til det mørke miljø

”En kombineret restaurant, café og natklub dedikeret til det mørke miljø.” Sådan skriver folkene bag Faust (der er opkaldt efter historien om Heinrich Faust, der hidkaldte sig djævelen og tilbød at sælge ham sin sjæl, red.) om det nye alternative tilbud i det københavnske gå-ud-miljø.

Faust åbner restaurant, café og natklub i Huset i Magstræde i de lokaler, der også er kendt under navnet Spisehuset, og som de sidste mange år har været en restaurant og klub ved navn Boiz.

Initiativtagerne bag Faust hedder Order Of Parzival. Det en dansk/russisk kunst- og musikgruppe, der i en længere årrække har udgivet album under navnene Parzival og Stiff Miners. Order Of Parzival har længe arbejdet på at åbne et subkulturelt sted helliget genre som eksempelvis goth, industrial, EBM, synth, darkwave, neo-folk og deathrock.

Dette ønske bliver nu en realitet i form af Faust, der slår dørene op for første gang lørdag den 28. juli. Den musikalske underholdning på åbningsaftenen bliver bl.a. leveret af Nat Inc. (Faust/The Black Cat), Brain (BrainCorp), Primi (Stahlwerk), Istabmyhead (Metropolis) m.fl.

Der er gratis adgang, og dørene åbner kl. 21.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA