Musikvideo: Medina mindes sit første møde med kærligheden

Musikvideo: Medina mindes sit første møde med kærligheden

Danmarks ukronede pop-dronning, Medina, er klar med en musikvideo til hendes nye dansksprogede single. Du kan se "Forgabt (Jeg Fucking Elsker Dig)" her forneden.

Det er det første møde med kærligheden, Medina erindrer i singlen, og derfor tager hun i musikvideoen, der er produceret af Texas Tornado og instrueret af Jonas Risvig, danskerne med tilbage til barndomsbyen Aarhus for at mindes sit første kærestebrev, første kys og første ”break up”. Disse oplevelser kædes sammen med et blik på Medinas overordnede betragtning af, hvordan en ung pige udvikler sig til en voksen kvinde med egen familie.
 
På Medinas sociale medier har hun allerede med video-teasers løftet sløret for de fire scener, som musikvideoen består af. Her afslører hun også, hvordan tre forskellige unge piger er castet til at spille Medina i den pågældende alder, hvor hun oplevede de første oplevelser med kærligheden.
 
Igennem Medinas succesfulde karriere har hun udgivet mange musikvideoer, hvad enten det har været til det danske eller internationale marked. Med denne aktuelle musikvideo er det første gang, at hun selv træder i baggrunden og kigger tilbage på sit eget liv. Om valget udtaler Medina selv følgende:
 
”Videoen viser en mere personlig del af mig, og jeg tror ikke, der er mange, der har tænkt over, hvor eller i hvilke omgivelser jeg er vokset op. Det vil jeg meget gerne vise og dele til mine fans og resten af Danmark.”
 
Der er gået mere end et år siden, at Medina i slutningen af 2014 udgav seneste danske single "Når intet er godt nok". Nu er hun atter tilbage på modersmålet, og der hvor danskerne kender hende bedst. Singlen "Forgabt (Jeg fucking elsker dig)" er med al sandsynlighed ikke en enlig svale fra Medina i 2016, da hun arbejder på højtryk i studiet med en række andre danske sange – men om vi kun snakker flere singler, eller om der også er en større udgivelse i støbeskeen må tiden vise. 
 
Ligesom med singlerne "Jalousi", "Giv Slip" og senest "Når intet er godt nok" har producer-duoen Pitchshifters været i studiet med Medina og produceret den aktuelle single, det er dog ikke ensbetydende med, at de også samarbejder med Medina på kommende singler, da hun er i studiet med forskellige producere og sangskrivere.
 
I februar var Medina aktuel med sit andet engelsksprogede album, "We Survive". Du kan læse GAFFAs anmeldelse her.

Se "Forgabt (Jeg Fucking Elsker Dig)" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA