Pharrell Williams spiller på Plænen i Tivoli

 Pharrell Williams spiller på Plænen i Tivoli

Så er der godt nyt til fans af moderne popmusik. Hitmageren Pharell Williams har meldt sig klar til at fyre en perlerække af hits af, når han den 6. juli optræder på Plænen i Tivoli.

Producer, singer/songwriter og kultur-ikonet Pharrell Williams er blandt tidens største globale hitmagere. Han har længe stået på ønskesedlen hos Tivoli, der gennem de seneste år har kunnet præsentere en række verdensnavne som John Mayer, Elton John, Mark Knopfler og senest Tony Bennett & Lady Gaga. Nu føjes endnu en verdensstjerne til listen.

"Koncerten er et led i vores strategi i at give vores gæster flere unikke og eksklusive oplevelser. I dette tilfælde i form af en betalingskoncert på Plænen med Pharrell Williams, der er blandt vor tids største popsnedkere og en helt igennem forrygende live-kunstner. 6. juli er der i Tivoli dømt ren hitparade, sommer og virtuos musikalitet," fortæller underdirektør for Kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel.

Pharrell Williams har som den ene halvdel af producerteamet The Neptunes, siddet bag pulten og været med til at skabe klassikere som Daft Punks "Get Lucky", Nellys "Hot in Herre" og Snoop Doggs  "Drop It Like It's Hot". Og de fleste vipper gerne med foden eller synger med, når "Happy" fra soloalbummet "G I R L" (2014) lyder fra højtalerne. Albummet modtog seks stjerner af GAFFAs anmelder Sohail Hassan. Han skrev: "Man under Pharrell hans plads på toppen, når han i høj grad leverer varen. Den her bliver svær at slå."

Pharrell Williams er desuden blandt de få i verden, der kan se tilbage på et svimlende salg af sine produktioner. Det har givet ham et hav af æresbevisninger gennem tiden, deriblandt 11 Grammyer samt Billboards’ udnævnelse til Producer of the Decade  i 2010. Rock- og hiphop-gruppen N.E.R.D. er endnu et af hans kreative projekter, og de holdt i øvrigt en gevaldig fest på Plænen tilbage i 2009.

Pharrell Williams gæstede også sidste års Roskilde Festival, hvor anmelder Jesper Buhl efterfølgende konkluderede: "Alt i alt var det dog en imponerende tour de force rundt i Pharrells oeuvre, som får de fleste producerspirer og Max Martin-kloner til at blegne, og det, sammen med veloplagt backing og mandens egen smittende entusiasme, former en trods alt god onsdag aften på dyrskuepladsen."

Nu er den amerikanske stjerne tilbage i Carstensens Have. Publikum kan købe billet til det afspærrede område foran Plænen. Tivoli vil fortsat være åben for gæster i Haven, der kan høre koncerten uden for det afspærrede område mod betaling af entré til Tivoli.

Billetsalget starter torsdag den 28. april klokken 10.00. Billetter kan købes via Tivolis hjemmeside her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA