x

Axl afslører sin yndlingssang af AC/DC

Axl afslører sin yndlingssang af AC/DC

Nu taler Axl Rose for første gang om sin nye position i front for de australske rockveteraner AC/DC på afslutningen af deres verdensturné. Det skriver NME. Du kan se et kort interview via TMZ her forneden.

Rose blev stoppet af fotografer, da han kom slæbende med sin bagage gennem Los Angeles International Airport i går tirsdag den 25. april. Han var ved at forlade Californien efter at have været hovednavn til den anden weekend af Coachella med det nyligt gendannede Guns N' Roses.

Under den korte samtale synes Rose godt tilfreds med Coachella-koncerterne og siger: "Koncerterne var rigtig gode, publikum var fantastiske. Den første koncert var god, den anden koncert var sjovere ... Publikum var endnu mere modtagelige."

Til trods for, at Guns N' Roses er gendannet, er det ikke alle tidligere medlemmer, der har fundet vej tilbage i folden hos "verdens farligste band". Trommeslager Matt Sorum, der afløste den oprindelige trommeslager Steven Adler, har for eksempel ikke fået en invitation. Han er dog til gengæld at finde i Fænglset i Horsens med Hollywood Vampires i Horsens den 1. juni. Her indtager han scenen sammen med blandt andre Johnny Depp, Joe Perry, Alice Cooper og Robert Deleo.

Det er dog ikke Guns N' Roses, der er Axl Roses næste punkt på dagsordenen. Han skal nemlig afløse Brian Johnson i AC/DC på de sidste datoer af deres verdensturné. Den udmelding har gjort flere af det australske rockbands trofaste fans vrede, og i Danmark har Live Nation set sig nødsaget til at give skuffede danske fans deres penge tilbage.

Rose lader sig tilsyneladende ikke mærke af kritikken og fortæller til TMZ i lufthavnen, at hans yndlingssang med AC/DC er "Touch Too Much" fra albummet "Highway To Hell" (1979). Han griner også, da det bliver foreslået, at livet som Brian Johnsons afløser er at foretrække frem for hans eget "gamle band".

Om Prince siger Rose, at det er "meget trist", og han fortæller også, at han endnu har et par uger tilbage med gips på benet. Se videoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA