Nyhed

Tivolis Offspring Festival offentliggør navne og spilleplan

Ukendt Kunstner, Blaue Blume, Kwabs, John Alcabean, Lowrider Betty er blot nogle af navnene til Tivolis éndagsfestival, der løber af stablen den 13. maj

Igen i år sætter Tivoli fokus på fremtidens musikstjerner, når der afholdes Offspring Festival den 13. maj. Havens gæster kan se frem til 13 unikke koncerter fordelt på tre forskellige scener, når éndagsfestivalen spilles i gang fra Pavillonen klokken 16.45. Se spilleplanen her forneden.

Det er femte gang, at Tivolis Offspring Festival løber af stablen. Årets gæster kan se frem til blandt andre den engelske soulsanger Kwabs, den engelske rap trio WSTRN, den københavnske duo Ukendt Kunstner, art-rockgruppen Blaue Blume (billedet) og duoen Phlake.

Programchef Rune Erbs Ledet siger: "Jeg er stolt og glad over, at vi for 5. år i træk kan præsentere et udvalg af de mest interessante danske og udenlandske nye navne. I år har vi kogt fond’en helt ind, og giver i stedet plads til alle niveauer i den musikalske fødekæde."

Offspring giver scenen til hele den musikalske rangstige, hvor "lyden af i morgen" er det gennemgående soundtrack. Publikum vil denne dag møde de navne, som anmelderne, eksperterne og publikum spår en stor fremtid.


Igen i år er Tak Rock og Royal Beer klar med et helt nyt line-up på Pavillonen i Tivoli, som denne dag forvandles til "Tak Rock scenen". På denne scene spiller blandt andet indierockerne John Alcabean, der har opnået stor opmærksomhed med deres seneste single "Need Comfort" og Vejle-rockerne Lowrider Betty, der også har gjort sig bemærket i udlandet.



Artpop-bandet Blaue Blume kan opleves på plænen. Kvartetten udgav sidste år deres debutalbum "Syzygy", der modtog hele seks stjerner i GAFFA. Anmelderen skrev blandt andet: "Hvordan kan man ellers beskrive Syzygy som andet end et rendyrket værk, hvor skønheden hele tiden står på lur? Numrene tårner sig op, modige og skrøbelige, og de betager, des mere man hengiver sig til dem. Ligesom en forelskelse…" Læs hele anmeldelsen her.



Ukendt Kunstner lukker Offspring. De fik hul igennem med debutalbummet "Forbandede Ungdom". I 2014 fik de P3s Talentpris og en DMA som "Årets Danske Gruppe". I 2015 spillede de på landets store sommerfestivaler og sluttede året af med P3 Prisen. Nu har de netop udgivet deres andet studie-album "Den Anden Side", som modtog fire stjerner af anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr. Hun skrev: "For de er dygtige – deres musik er inviterende og dragende og fuld af uventede drejninger på den lækre Ukendt Kunstner'ske måde."


Tivolis Offspring Festival foregår den 13. maj. Koncerterne afvikles på Plænen, Pantomimeteatret og Harmonipavillonen. Koncerttiderne er fra klokken 17.00-00.30. Festivalen er gratis for Havens gæster. Éntre til Tivoli indtil klokken 19.00 koster 100 kroner og herefter 150 kroner. Læs mere: tivolioffspring.dk


Du kan se den samlede spilleplan her:

Program – Offspring Festival 2016 / Fredag den 13. maj

Kl. 16.45: John Alcabean – Pavillonen
Kl. 17.00: Chinah – Pantomimeteatret
Kl. 17.45: TBA – vinderen af Tak Rock- konkurrencen – Pavillonen
Kl. 18.15: Asger Techau – Plænen
Kl. 19.00: Soleima – Pantomimeteatret
Kl. 19.30: Lowrider Betty – Pavillonen
Kl. 20.00: Blaue Blume – Plænen
Kl. 21.00: WSTERN (UK) – Pantomimeteatret
Kl. 21.00: Capital of Nowhere – Pavillonen
Kl. 21.45: Kwabs (UK)- Plænen
Kl. 22.30: The Oceans – Pavillonen
Kl. 22.45: Phlake – Pantomimeteatret
Kl. 23.00: Ukendt Kunstner – Plænen


ANNONCE