x

Bloody Beach udgiver stærk ny sang

Bloody Beach udgiver stærk ny sang

Den Spot-aktuelle norske kvintet Bloody Beach har forud for deres koncert i morgen på Atlas, klokken 17.45, smidt den første sang fra deres kommende album på gaden. Hør "Mezcal Letters", der i modsætning til det danske forårsvejr oser af sommer og sol, her forneden.

"Sangen handler om ubeslutsom forelskelse eller betagelse på afstand. Nogle gange ved du, at det er i orden bare at lade ting ligge. Men så cirkler man alligevel rundt omkring hinanden. Vi plejede at besøge hinanden og lytte til Patti Smith. Hun plejede at spille 7-kabale (et kortspil også kendt som Patience, red.)," fortæller forsanger Arne Håkon Tjelle.

Bloody Beach er en norsk kvintet, der spiller en eksotisk blanding af psykedelisk pop, surfrock, dub og afrobeat. Gruppen blev dannet, da Chris (bas og vokal) og Anders (guitar) mødtes på samme tour bus med deres tidligere projekter. Efter de havde delt en whisky og ti timers musik, fandt de ud af, at de ønskede at skabe noget nyt sammen. Tilbage i deres regnfulde hjemby Bergen kom Kim med på trommer. Da Arne var den bedste forsanger, de havde set optræde, overtalte de ham til at være med. Med en gensidig interesse i kunstnere som William Onyeabor, Serge Gainsbourg og The Clash bandet begyndte at udvikle deres "Tropidelica"-lyd. I 2012 bevægede Bloody Beach sig i en endnu mere legende retning, da Erlend (keyboard) blev det femte medlem af bandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA