x

Prince fundet død med smertestillende medicin på sig

Prince fundet død med smertestillende medicin på sig

Talsmænd for politiet har nu bekræftet, at Prince blev fundet med smertestillende medicin ved sin død. Det skriver NME.

Musikikonet døde i sit Paisley Park hjem i Minnesota torsdag den 21. april i en alder af kun 57 år. Han skulle være blevet fundet død i en elevator og blev erklæret død klokken 10.07. En obduktion er blevet foretaget, men den officielle dødsårsag er endnu ikke kendt.

TMZ har rapporteret, at Prince angiveligt skulle have taget en overdosis af det kraftige smertestillende middel Percocet fem dage før sin død. Dette skulle være årsagen til den pludselige nødlanding, der så Prince blive kørt på hospitalet, hvor han skulle have modtoget en nøddosis naloxone, der modvirker en overdosis. Til trods for at han blev anbefalet at blive på hospitalet, forlod han det efter kun tre timer med den begrundelse, at han ikke kunne få et eneværelse. Det menes, at Prince tog Percocet for at lindre hoftesmerter.

NBC News rapporterer i dag, at talsmænd for politiet har bekræftet, at Prince havde smertestillende medicin på sig ved sin død, og at det også skulle være fundet andetsteds i hans hjem. Det vides dog ikke om det har spillet en rolle i hans pludselige dødsfald. Efterforskerne har spurgt om hjælp fra Drug Enforcement Administration (DEA).

Prince skulle ved sin død angiveligt have efterladt sig op mod 2000 uudgivne sange i en bankboks - nok til et nyt Prince-album hvert år de næste 100 år. Den slags overvældende produktivitet kan man nødvendigvis ikke komme sovende til, og det gjorde Prince heller ikke ifølge sin svoger, Maurice Phillips. Han fortæller ifølge engelske Sunday Mirror, at Prince var vågen i "154 timer i træk" op til sin død. Han blev bisat ved en privat ceremoni den 23. april.
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA