x

Copenhell fuldender årets plakat med tre nye navne

Copenhell fuldender årets plakat med tre nye navne

Copenhell lukker i dag programmet med tre nye navne. Det drejer sig om danske Artillery (billedet), islandske Sólstafir og Möterhead-hyldest-bandet Bömbers.

Danske Artillery er albumaktuelle med "Penalty By Perception", der udkom i marts. GAFFAs anmelder Keld Rud kvitterede med fire stjerner og skrev blandt andet: "Forrige album fra de danske thrash-veteraner Artillery, Legions, var et karrierehøjdepunkt. På mange måder er Penalty by Perception lillebror til dette udspil. Stilistisk og lydmæssigt bevæger bandet sig i samme de samme baner. Det betyder, at hovedvægten ligger på hurtige, aggressive thrashnumre med tonsvis af melodi."

Sólstafir vil stå for et af festivalens smukkeste musikindslag med deres intense sange, som er sprængfyldt med smerte, skønhed og vilde følelser. Forvent en intens koncert med en helt unik lyd og stemning, når dette fascinerende islandske band sammen publikum drager ud i et underfundigt musikalsk landskab.

Lemmy skal naturligvis hyldes med 100 kilometer i timen og spandevis af Jack og cola, og med Immortals topkarismatiske eks-guitarist Olve Eikemo, også bedre kendt som Abbath, i front som den ultimative hyldest til det nyligt afdøde rock'n'roll-ikon Lemmy Kilmister, Bömbers, er der statsgaranti for en forrygende underholdende koncert.

Der er desværre også en aflysning i Devil You Know. Ikke desto mindre er plakaten for i år fyldt med 41 sprængfarlige bands. Årets lineup tæller blandt andet Scorpions, Tremonti, I'll Be Damned, Grusom, Entombed og mange flere. Læs mere på festivalens hjemmeside her.

Festival- og campingbilletter til COPENHELL 2016 kan stadig købes på her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA