x

Otte nye navne til Trailerpark Festival

Otte nye navne til Trailerpark Festival

Trailerpark Festival fejrer 10 års jubilæum til sommer, og der er allerede lagt op til et brag af en jubilæumsfest. Dagens offentliggørelse byder på alt fra hård grime rap til blød soul, dansk lyrik, dansabel elektronisk musik og 80’er-nostalgi. Det drejer sig om Section Boyz, Liss, Laid Back, Lydmor & Bon Homme (billedet), M.I.L.K, Smerz, Code Walk og Jærv.

"Jeg kan ikke vente til at opleve London-kollektivet Section Boyz. De er det helt nye, lovende navn på den engelske rapscene, og det bliver første gang, at de optræder på dansk jord. Section Boyz har fået et kæmpe blåstempel fra megastjernen Drake, efter de for nyligt optrådte med ham live, og med hans stjernestøv på skuldrene ser fremtiden lys ud. Ikke mindst fordi grime genren for alvor er på vej tilbage, og de her gutter er nogle af de håbefulde stjernefrø, der går i fodsporene på etablerede navne som Dizzee Rascal, Lethal Bizzle og Stormzy," forklarer Trailerpark Festivals booker Tom Spray.

"Jeg er også virkelig begejstret over, at vi har Liss på plakaten i år. Det er et band, som vi har holdt skarpt øje med siden starten af 2015, og som også var på vores shortlist sidste år. Jeg er glad for, at vi ventede, fordi drengene har virkelig raffineret deres lyd og live optræden markant. Den hype, der har været omkring dem siden ‘Always/Try’ udkom på vinyl og de fik spilletid i Pharrells eget radioprogram er vanvittig og med god grund. Jeg har høje forventninger til de unge knægte, og jeg håber, at de når svimlende højder i stil med MØ," siger Tom Spray.

I januar skrev NME om Liss: "Danmark har ikke manglet fede nye bands de sidste par år, men Liss gør noget forskelligt i forhold til den sædvanlige punk-ting. Mere D'Angelo end Dead Kennedys, Liss-sanger Søren lyder fuldstændig unik, mens hans bandkammerater skaber en perfekt indie-syet r&b. Det er en sprængfarlig kombination." Se musikvideoen til singlen "Sorry" her.

Lydmor & Bon Homme udgav sidste år i november albummet "Seven Dreams of Fire". Det modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Rune Schlosser. Han konkluderede: "Lydmor & Bon Hommes samarbejde er bestemt værd at smide på anlægget."

Bag stjerneskuddet Jærv gemmer sangerinde Amanda Glinvad sig. Hun udgav i marts sin debut-ep, "Dit Hav". Anmelder Rosa Louise Stilgren skrev blandt andet: "JÆRV balancerer fint mellem det storladne og eftertænksomme med sin nordiske electropop." Læs hele anmeldelsen her.

Udover Liss og Section Boyz er der rig mulighed for at gå på opdagelse mellem de i alt 30 live acts, der giver koncerter på sommerens festival.

Trailerpark Festival inder sted i hjertet af København i Enghaveparken 28.-30. juli. Find billetter til Trailerpark Festival via festivalens hjemmeside her.

Se videopræsentation af hele line-uppet her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA