x

Live-session: Wangel giver flot udgave af 'Another World'

Live-session: Wangel giver flot udgave af 'Another World'

Anmelderroste Wangel er klar til årets Spot Festival. Ud over at spille på festivalen fredag den 29. april i SCC klokken 21.00 laver han også to yderligere showcases. I den anledning er han klar med en live-session for nummeret "Another World", som du kan se eksklusivt her forneden.

Wangel giver en smuk, følsom udgave af "Another World" i Carlsberg Bryggeriet i København. Her er højt til loftet, så akustikken er perfekt til at favne den storladne lyd og Peter Wangels dybe stemme.

Sidste år i april udgav Wangel sin debut-ep, "Eternal History", som modtog fem stjerner i GAFFA med ordene fra anmelderen: " Jeg vil gerne betegne dette lovende udspil som en sand popperle." I marts kom så endelig debut-albummet "Freedom". GAFFAs anmelder Rosa Louise Stilgren kvitterede med fire stjerner og konluderede: "Der bliver prøvet kræfter med lidt af hvert, og Freedom skal nok komme til at favne over en bred skare af lyttere, hvad enten man ønsker at drukne sine sorger i drivende melankoli eller på dansegulvets bonede gulve."

Wangel er at finde i SCC fredag aften klokken 21.00, som en del af årets Spot Festival. Han giver også to showcases. Den første er til Playgrounds Dayparty klokken 14.45. Læs mere her. Den næste er lørdag den 30. april til GoBoat Sessions klokken 15.45. Læs mere her.

Se "Another World" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA