x

Poul Krebs udgiver bokssæt

Poul Krebs udgiver bokssæt

Århusianske Poul Krebs debuterede i 1979 med albummet "Efter Stormen" og har siden da udsendt hele 16 plader. Det bedste fra de udgivelser blandes nu med sjældenheder og liveoptagelser på boksen "Signatur".

Sangene ligger i kronologisk rækkefølge og de fire første cd'er fokuserer på Krebs' største hits og bedste sange fra bagkataloget. Den femte cd indeholder de lidt mere specielle sange som eksempelvis "La mig stå lidt på stationen" og "A Never Ending Show", der ikke har været udsendt tidligere.

Der er også Krebs' udgaver af andres sange som Lyle Lovetts "Walk Through The Bottomlands" (indspillet live med RadioUnderholdningsOrkesteret), Klaus Rifbjergs og Bent Fabricius-Bjerre's "Duerne flyver" (indspillet til en DR2 temaaften om Rifbjerg) og Morten Korch sangen "Er du dus med himlens fugle" (fra et endnu ikke udgivet album, hvor en lang række kendte sangere og skuespillere synger hits fra Morten Korch-film) – heller ingen af disse tre sange har været udgivet før.

Her finder man også den nye sang "Selvhenter" samt en masse Poul Krebs-sange, der har været brugt i forskellige sammenhænge, men ikke findes på hans egne plader.

Endelig rummer bokssættet også en dvd med Poul Krebs med materiale, der spænder over en periode på næsten 25 år. Inkluderet er blandt andet Poul Krebs' allerførste video "Den Sidste Café" fra 1984. Her er en række koncertoptagelser, hvor med forskellige af Krebs' backingbands - både Kavaleriet, Bookhouse Boys og Bookhouse Family optræder. Her er optagelser fra den husbåd i Amsterdam, hvor Poul Krebs skrev "Sådan nogen som os" – og en helt ny optagelse fra sommeren 2007, med ophavsmandens egen udgave af hittet "Sweetheart", der for mange år siden blev givet til hans daværende korsanger Henning Stærk.

Dvd'en rummer omkring 30 sange – og giver også plads til video-versionerne af Krebs-hits som bl.a. "Fri som et forår", "Morgendagens tåber", "Morrisson, Dylan & Elvis" og "På en kaj i Kalundborg".

Poul Krebs "Signatur" udkommer på 22. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA