x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Ben Sims på Culture Box

Start weekenden på Culture Box i det indre København, hvor engelske Bens Sims onsdag aften kigger ind. Ben Sims er en velkendt herre i Londons festmiljø, hvor han siden 90’erne har været en solid del af Essex’ og East Londons piratfester. Ben Sims får følgeskab af landsfætteren Ø [Phase], der med sin skarpe techno vil tænde op under dansegulvet.

Hvad: Ben Sims & Ø [Phase]

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K
Hvornår: 4. maj fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Jolene runder 8 år

Natklubben Jolene beliggende i Kødbyen på Vesterbro fylder denne weekend år, og det fejres over flere dage, hvilket ifølge Jolene er en hyldest til det islandske barpersonale og deres traditioner. Der sættes i gang fredag, hvor de danske reggae-legender Laid Back fyrer op for den glade stemning. Festen fortsætter naturligvis lørdag med et hav af dj’s, som ikke stopper før mandag morgen.

Hvad: Jolene 8th B-day

Hvor: Jolene Bar, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V

Hvornår: 6.–8. maj

Hvordan: Facebook-event

 

Kendt dj-duo på KB3

Fredag gæster de britiske newcomers 99 Souls natklubben KB3 i Kødbyen. Det nye skud på house-scenen har allerede opnået en del succes med deres debut-single ”The Girl Is Mine”, der har Destiny’s Child med som gæst.

Hvad: KB3 Fridays x 99 Souls

Hvor: KB3, Kødboderne 3, Kbh. V

Hvornår: 6. maj fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Sommerfest på Double Rainbow

Der skydes gang i sommeren på natklubben Double Rainbow i Aarhus, der åbner dørene for en 10-timersfest. Allerede kl. 19 sættes der i gang med åben grill, hvor folket kan få stegt deres medbragte pøller og andet godt. Aftenens soundtrack bliver lagt af Darius Vaikas og Domino.

Hvad: 10 Hour Party

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 6. maj fra kl. 18.30

Hvordan: Facebook-event

 

iLoveMakonnen indtager Rust

Lørdag er endnu en gang fornemt besøg på spillestedet Rust i København, når den amerikanske Atlanta-rapper iLoveMakonnen kigger forbi. iLoveMakonnen brød igennem med hittet ”Tuesday”, efter Drake havde haft sine remix-fingre i den. Det har sidenhen ført til, at iLoveMakonnen blev signet på Drakes imprint-label, OVO. Der er altså tale om et morgendagens talent, der omkring midnat lørdag aften præsenteres på scenen.

Hvad: Rust Natklub & Flavour: iLoveMakonnen (Natkoncert)

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 7. maj fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA