x

Goat gæster København til efteråret

Goat gæster København til efteråret

De maskerede stammerock-mystikere i Goat tager til efteråret på turné og lægger i den forbindelse vejen forbi Den Grå Hal på Christiania den 8. oktober. Svenske Goat er et af Nordens mest særegne og udefinérbare musikalske bekendtskaber, som med afstikkere til world, psykedelisk rock, afrobeat og voodoo-ritualer indtager en særlig plads i musikken.

Goat har siden debutudgivelsen ”World Music” fra 2012 forhekset både anmeldere og publikum med deres karakteristiske musik. Netop nu er Goat aktuel med singlen “I Sing in Silence”, hvor gruppen er tro mod det karakteristiske og forunderlige udtryk. Singlen er det første musikalske udspil fra gruppen siden albummet ”Commune” fra 2014.

Goat får traditionelle rockinstrumenter til at lyde alt andet end traditionelt i musik, der vækker genklang i urmennesket. Til bandets live-optrædener er Goat kendt for, gennem de diabolsk pulserende rytmer et sted mellem det brutale og dansevenlige, at forføre publikum til kollektiv trance på en balance mellem freakshowet og det pertentligt udførte musik.

Hvis du vil opleve trancelignende ritualer og have en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, kan du opleve Goat i Den Grå Hal den 8. oktober. Med sig som support har Goat landskvinden Josefin Öhrn og hendes band The Liberation.

Forsalget er i gang via Billetlugen.

Lyt til Goats nye single “I Sing in Silence” her:  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA