x

Video: Se Lukas Grahams egne strygere hylde '7 Years'

Video: Se Lukas Grahams egne strygere hylde '7 Years'

Da Lukas Graham i sin tid hyrede strygere til at indspille på pladen ”Blue Album”, var det ikke tilfældigt udvalgte strygere, men musikeren og live-performeren Master Bernitt og strygerkvartetten Live Strings, som de specifikt ønskede at samarbejde med. Master Bernitt og Live Strings har leveret strygere til hele albummet ’”Blue Album”, og dermed også til hittet ”7 Years”.

Som en hyldest til både sangen og Lukas Graham har Master Bernitt lavet en instrumental-version af sangen, hvor han spiller sammen med Live Strings og trommeslageren Jesper Thomsen, som blandt har spillet med i X Factors faste husorkester.

Både Master Bernitt og Live Strings er henrykte over den fremgang, Lukas Graham har fået i kølvandet på megahittet: ”Det er fantastisk godt gået og virkelig velfortjent”. Sådan udtrykker de deres begejstring for den bølge af succes, som drengene i Lukas Graham har redet på det sidste stykke tid.

Cover-versionen af ”7 Years” er indspillet i selvsamme studie som originalversionen, nemlig i Vibe Factory Recording Studio. Det samlede resultat er blevet til musikvideoen ”7 years - A String Tribute to Lukas Graham”, som du kan se her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA