x

Gene Simmons undskylder udskældt udtalelse om Princes død

Gene Simmons undskylder udskældt udtalelse om Princes død

KISS-bassisten og -sangeren Gene Simmons har nu undskyldt, at han kom med en kontroversiel udtalelse om Princes død til magasinet Newsweek. Her sagde Simmons, efter først at have rost Prince i høje toner, følgende:

"Men hvor ynkeligt, at han slog sig selv ihjel. Tag ikke fejl, det var, hvad han gjorde. Langsomt, det indrømmer jeg ... Men det er, hvad stoffer og alkohol er: En langsom død."

Udtalelsen udløste voldsom kritik, og på Twitter skriver Simmons nu følgende: "Jeg fik en masse ballade fra min familie grundet min store mund igen. Jeg undskylder – jeg har en lang historie med at blive meget vred på, hvad stoffer gør ved familie og venner af afhængige. Jeg bliver meget vred på stofmisbrugere på grund af min erfaring ved at være sammen med dem på rockscenen."

Prince døde pludseligt den 21. april, 57 år gammel. Han blev obduceret, men resultaterne foreligger endnu ikke. Det er dog kommet frem, at han var i besiddelse af smertestillende midler ved sin død, ligesom han modtog lægehjælp få dage før sin død.

Gene Simmons har, som han selv nævner, før vakt furore med skarpe udtalelser. Tidligere på året vakte han således opsigt med en udtalelse om, at rapmusikken burde dø, hvilke indledte en ordkrig med rapperen Talib Kweli. 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA