x

Tinderbox er klar med spilleplanen

Tinderbox er klar med spilleplanen

Danske Saybia åbner musikfestivalen, mens David Guetta lukker tre dages festival i Tusindårsskoven. Tinderbox kan nu præsentere den endelige spilleplan, men har stadig lidt overraskelser i baghånden.

Årets Tinderbox bliver skudt i gang torsdag eftermiddag af fynske Saybia. Det genetablerede band åbner en dag, hvor publikum blandt andet kan høre Band of Horses, The National, The 1975, TooManyLeftHands og Steve Angello, inden de tyske verdensstjerner Rammstein (billedet) lukker festen, vanen tro med masser af ild.

Fredag fortsætter festivalen med melodisk pop og r&b fra Scarlet Pleasure, der får følgeskab af den svenske popdiva Veronica Maggio. Senere bliver der skruet op for den danske rock, når The Sandmen og Dizzy Mizz Lizzy sætter strøm til guitarerne, inden Volbeat vender tilbage til Tusindårsskoven, hvor de sidste år spillede for rekordsættende 37.000 personer ved deres egen koncert. På MagicBox kan man danse til elektronisk musik fra Sam Feldt, Galantis og Fedde le Grand.

Sidstedagen byder på en ukendt og en masse kendte kunstnere. Det begynder, når Ukendt Kunstner sparker rap- og r&b-hits ud i skoven. De efterfølges af en alsidig omgang pop, rock og r&b fra The Minds of 99, Turboweekend, Jason Derulo, Suede og Lukas Graham. På MagicBox sørger blandt andre Alan Walker og Don Diablo for beats, mens det absolutte punktum på årets Tinderbox bliver leveret af dj-stjernen David Guetta.

– Alt i alt er det en spilleplan, vi er sindssygt stolte af at præsentere. Vi synes, vi har fået sammensat et rigtig lækkert program med fokus på rock, elektronisk dansemusik og noget af det bedste pop. Det bliver helt sikkert tre fantastiske dage med fest og store koncertoplevelser fra Tinderbox' tre scener, hvor det er værd at bemærke, at MagicBox er åben alle tre dage, og at de to store scener har byttet plads, så der kan være flere mennesker foran vores største scene, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe, og tilføjer:

– Og så skal det da også nævnes, at vi rent faktisk har en håndfuld overraskelser i baghånden i forhold til MagicBox, som vi offentliggør i løbet af de næste par uger.

Programmet er tilgængeligt på både www.tinderbox.dk i den officielle Tinderbox-app. Desuden bliver der lagt et print-venligt program online, når vi kommer lidt tættere på festivalen.

Torsdagsbilletterne er allerede udsolgt, mens både salget af de øvrige endagsbilletter samt partoutbilletter ifølge festivalen går hurtigere end sidste år. Billetter kan købes på www.tinderbox.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA