Volbeat klar med ny bassist og video – og er nummer 1 i USA

Volbeat klar med ny bassist og video – og er nummer 1 i USA

Volbeat har fået ny bassist, efter at Anders Kjølholm i november sidste år forlod gruppen i al venskabelighed. Navnet er Kaspar Boye Larsen (tv. på foto)

Samtidig er gruppen klar med musikvideoen til deres seneste single "The Devil's Bleeding Crown", som desuden topper den amerikanske Billboard-hitliste Mainstream Rock Songs. Se videoen nedenfor.

“Vi er glade for at kunne annoncere, at Kaspar Boye Larsen nu officielt er vores nye bassist i Volbeat. Vi er kun lige kommet tilbage fra en fantastisk turné, og Kaspar har vist, som vi forventede, at han er den ægte vare. Fansene elsker ham, og vi kan ikke vente til, at resten af jer møder os igen, som et fuldt band, på vores kommende shows,” udtaler Michael, Rob og Jon.

Kaspar Larsen har tidligere været en fast del af punkbandet The Hitchcocks og metalorkesteret The Kandidate og endda været på tour med Volbeat som support med begge bands. Han får sin europæiske debut på Rock am Ring den 3. juni - samme dag som Volbeats kommende album "Seal the Deal & Let's Boogie" udkommer i hele verden. Kaspar uddyber:

“For 10 år siden kom jeg hjem fra Volbeats første Europa-tour, hvor jeg havde været support. Jeg var virkelig stolt over at spille sammen med et af mine yndlingsbands og havde kun gode minder. Det var samtidig ærgerligt, at det var overstået. Der er sket en masse ting i mellemtiden, men sangene er stadig lige så gode, og jeg er virkelig begejstret over at skulle være en del af et af mine yndlingsbands på scenen. Og den her gang er det på permanent basis. Jeg er virkelig taknemmelig for, at drengene tænkte på mig efter alle disse år, og jeg kan ikke vente til at se jer alle sammen derude!”

Du kan allerede nu se Kaspar Boye Larsen i den helt nye musikvideo til "The Devil’s Bleeding Crown", der er ude nu.

Videoen er filmet i et gammelt hus, som skulle rives ned, og som dannede den rette ramme for en rockfest med et New Orleans-twist og et entusiastisk publikum.

Videoen er instrueret af Plastic Kid, som bandet har arbejdet sammen med tidligere på videoerne til “16 Dollars”, “Cape Of Our Hero” og “Lonesome Rider”.

"The Devil’s Bleeding Crown" er den første single fra det kommende album “Seal the Deal & Let’s Boogie”, og den gik direkte ind som #1 på the Active Rock Radio's liste i USA og toppede salgslisterne i flere europæriske lande, inklusive bandets hjemstavn.

Sangen er nu også gået ind som nummer 1 på Billboards hitliste Mainstream Rock Songs foran navne som Bring Me the Horizon, Five Finger Death Punch og Deftones. Det er dog ikke den samme hitliste som Billboard Hot 100, hvor Lukas Graham har ligget nummer 2, idet Mainstream Rock Songs, som navnet antyder, kun rummer rocksange, og konkurrencen her er derfor ikke helt så stor som på Billboard Hot 100.

Volbeat er nu:

Michael Poulsen: Sang og guitar

Jon Larsen: Trommer

Rob Caggiano: Lead- og rytmeguitar

Kaspar Boye Larsen: Bas

I GAFFAs juninummer, som er på gaden 27. maj, kan du læse et stort interview med Volbeat.

Albummet "Seal the Deal & Let's Boogie" udkommer som nævnt 3. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA