x

Lav flash-video for Saybia, Future 3 og Annette Bjergfeldt

Lav flash-video for Saybia, Future 3 og Annette Bjergfeldt

Hvis du er god til Flash-programmering, har du nu både chancen for at lave en video med Saybia (billedet), Future 3 eller Annette Bjergfeldt og deltage i en konkurrence, hvor den bedste video kåres i bedste Oscar-stil, vinder 5000 kr. og vises på storskærm ved musikfestivalen Spot 08, der foregår i Århus 10.-11. maj.

Det er Dansk Rock Samråd - ROSA - der har udskrevet konkurrencen, der dels skal være med til at præsentere dansk musik visuelt på Internet, dels vil knytte computerteknologiens kunstnere sammen med dansk musik. Det er også ROSA, der arrangerer Spot 08-festivalen, der sætter fokus på ny nordisk musik.

De melankolske poprockere Saybia, electronica-trioen Future 3 og singer-songwriteren Annette Bjergfeldt har stillet musik og billeder til rådighed, som kan downloades fra adressen www.flashspot.dk. Her kan du også læse mere om konkurrencen.

I første omgangs skal du lave en 30 sekunders Flash-videosekvens, og her er der deadline 1. marts. I hver af de tre musikkategorier vælges tre deltagere ud, og de får nu det samlede musik- og billedmateriale til at lave en hel video med.

Læs mere om konkurrencen

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA