x

Remix KNA Connected

Remix KNA Connected

KNA Connected skrev tidligere i år danmarkshistorie ved som første band at sælge platin med en single, "Fibs (Løgn & Latin)", uden at have udgivet et album. Efterfølgende har KNA-drengene udsendt debutalbummet "Uno" og bl.a. samarbejdet med Thomas Helmig på singlen "Det Du Kan". Nu allierer de sig med det samlede danske vækstlag.

Sammen med Danmarks største musikside for upcoming-musik, MyMusic.dk, der tidligere har udskrevet remix-konkurrencer i samarbejde med Carpark North og TV-2, giver KNA Connected nemlig bands og brugere mulighed for at lave et dansevenligt remix af deres nye single, "Jeg Er Din Radio".

At KNA Connected vælger at lade musikere, komponister og producere fra den danske undergrund remixe singlen, er ifølge ejer af KNAs pladeselskab PhatPhase, Christian Møller Nielsen, ikke tilfældigt:

"Pladeselskaberne har få ressourcer til at sortere i udbuddet, og der er dårligere råd til at eksperimentere med nye artister og remixes. De negative ting skal vendes til noget positivt! Der er jo mange flere talenter derude end tidligere - dem vil vi gerne hive frem i lyset med den her remix-konkurrence."

Remix-konkurrencen løber indtil den 1. september, hvorefter band og pladeselskab vil sortere i de uploadede bud for derefter at udpege en vinder, der offentliggøres på MyMusic.dk den 17. september.

Konkurrencens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA