x

Distortion Ø er klar med spilleplanen

Distortion Ø er klar med spilleplanen

Distortion Ø, der finder sted på Refshaleøen 3. og 4. juni, har netop offentliggjort spilleplanen, og den kan du læse i katalog-form lige her.

En fiskekutter løftet på land med lyden af Jamaica, et kondensvands-dryppende army-telt og queer-house ved siden af Den lille Havfrue er noget af det, du kan opleve midt i det rå havneindustri-område blandt gamle skibscontainere.

To-dags-festivalen giver sit bud på, hvad det nyeste musik kan præsentere internationalt. Heriblandt Ata Kak, Lido, Kelala, Empress of, Nastia, Yung Lean, Mano Le Tough og Oneman – artister som får international bevågenhed i magasiner som Mixmag, Fact Mag, Resident Advisor og Vice netop nu.

Den danske DJ Kant er tilføjet sammen med nye RubA'Dub Sundays + Champion Ting + Droz Daily Steezin-artister på The Boat Stage: Blandt andet Tung Torsdag, General Knas, JJ WIld. Tobias Rahim, Jamie Kamara og Eebz. 

Keller Label har en række tyske artister med på Firetruck Stage: Acud, Aparde, Nicorus og Nils Poensgen x Brigade. 

Og så spiller Barnt b2b Superpitcher lørdag kl 06.00 til morgenfest, hvor dagen officielt er skiftet til søndag.

Jamaika har desværre aflyst sin optræden på Distortion Ø, og Benal erstatter ham på The Boat Stage.

Fra stiletter til bodegastemning

På Ø kan man både komme i stiletter og drikke cocktails på Langelinje, spille gamle Amiga 500-spil i et gamer-område og spille pool i Royal Bodega, og selvfølgelig feste til musik.

"Mange forbinder Distortion med Gadefester – som egentlig blot er en ungdommelig opvarmning til den rigtige festfyrværkeri på Refshaleøen. Distortion Ø er en gigantisk labyrint af elegante natklubber, spektakulære fest-installationer og det absolut nyeste indenfor alternativ pop- og festkultur - på linie med Sonar (Barcelona), Melt! (Berlin) eller FieldDay (London), dog i en mere intim og radikal udgave. Distortion Ø er den største event af sin slags nord for Berlin, hvor gæsterne vælter ind fra udlandet. Lige p.t. er ca. 40% af Ø-billetsalget fra internationale gæster, og målet er intet mindre end at sætte nye standarder for den moderne festival-oplevelse, på verdensplan", siger Thomas Fleurquin, festivalchef og stifter af Distortion.

Distortion Camp

Lige ved siden af festivalområdet kan man overnatte hele Distortion-ugen på Distortion Camp til kun 150 kr og tilkøbe genbrugsvenlige telte særkonstrueret i pap. Egne telte og autocampere er også velkomne. Der vil være et lounge-område, og så er det lige ved Havnebussens stoppested.

Pladsen åbner tirsdag eftermiddag og lukker søndag eftermiddag 31. maj til 5. juni.

Distortion Camp billetter kan købes her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA