x

Claus Hempler på vej med nyt album

Claus Hempler på vej med nyt album

Den gamle Fielfraz-sanger Claus Hempler er på vej med opfølgeren til sin meget roste solodebut fra 2004, ”Hempler”. Et album, der blandt andet gav ham en DMA-statuette som årets danske sanger.

Hempler har siden starten af året arbejdet intenst på albummet i tæt samarbejde med sit faste liveband, der blandt andet tæller hans gamle Fielfraz-kollega, trommeslageren Jens Langhorn. Albummet er produceret af Kenneth Andersen og bliver for tiden mikset af Jon ”Joshua” Schumann, som også producerede ”Hempler” og tidligere har arbejdet sammen med Kashmir, Mew, Carpark North og senest Kent, hvis kommende album ”Tilbaka Till Samtiden” han både har produceret og mikset.

GAFFA har smuglyttet til det nye album, og som titlen antyder, er der tale om en mere udadvendt og rocket plade i forhold til den mere afdæmpede og meget crooner-orienterede debut.

Albummet kommer i øvrigt på den danske afdeling af multinationale Sony BMG, efter at Hemplers gamle pladeselskab GoGo lukkede ned oven på ejerne Swan Lees opløsning.

Til oktober drager Claus Hempler på en mindre tour, der bringer ham og hans faste band rundt til følgende steder:

Torsdag d. 11.10 Albertslund, Forbrændingen
Fredag d. 12.10 Århus, Train
Lørdag d.13.10 Ålborg, Studenterhuset
Onsdag d.17.10 Randers, Von Hatten
Torsdag d. 18.10 Odense, Café Kræz
Fredag d. 19.10 Roskilde, Gimle
Lørdag d. 20.10 København, Lille Vega

(Billetsalget er startet alle steder)

Holdet består ud over Claus Hempler af:

Trommer: Jens Langhorn
Guitar/kor: Kasper Rasmussen
Keys/guitar/kor: Neil Grimes
Bas/kor: Kåre Joensen

Fra fredag den 3. august klokken 12.00 kan man 24 timer frem høre et par numre fra det nye album på Claus Hemplers MySpace-side.

Claus Hemplers MySpace-side


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA