x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Dans dig sommerklar på Regnbuen

På Double Rainbow i Aarhus er hver weekend en fest, og natklubben er ikke bleg for nyskabende og spændende fester. Fredag er der mulighed for at danse kroppen strandklar, når Double Rainbow Fitness fyrer op for et svedigt lydsystem. Tonerne føres an af Martin Hellfritzsch og lokale Domino.

Hvad: Double Rainbow Fitness

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 20. maj fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Stor (lyd)kunst i Nordsjælland

Denne weekend løber CLICK Festival endnu en gang af stablen, og der er i år nogle helt særlige navne på plakaten. Årets line-up udgør blandt andre en af musikkens absolutte legender Philip Glass, der med sit Philip Glass Ensemble vil rykke i folkets sanser med en fuld opførsel af Music In Twelve Parts. Man kan også opleve Valby Vokalgruppe og den venezeulanske producer Arca, kendt for samarbejder med blandt andre Björk.

Hvad: CLICK Festival 2016

Hvor: Kulturværftet, Allegade 2, Helsingør

Hvornår: 21.-22. maj

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Månefest på Refshaleøen

Weekenden byder desuden på fuldmåne, og hvorfor ikke fejre det, som de gør i Asien? Halvandet åbner dørene allerede kl. 12, og derefter står den på et overflødighedshorn af musikalske gæster. De ny nyrenoverede kabelhaller danner rammer for fem eventyrlige scener med kaskader af neonlys og musik fra blandt andre Faustix & Fat Pony, thailandske DJ Honey G og DJ Moto. Foruden disse herligheder bliver omgivelserne fortryllet af ballerinaer, go-go dansere og en farverig scenografi.

Hvad: Full Moon Party CPH

Hvor: Halvandet, Refshalevej 325, Kbh. K

Hvornår: 21. maj fra kl. 12.00

Hvordan: Facebook-event

 

Bas Under Broen rammer Odense

Lørdag vender Bas Under Broen tilbage til den fynske hovedstad, og i år er det naturligvis endnu større end sidste år. Der bydes blandt andet på artist-talk med Krøllebølle-fænomenerne Nonsens, som efterfølges af et skarptskåret dj-sæt. Herlighederne foregår på natklubben Slagteriet og er stablet på benene i samarbejde med den elektroniske musikskole Rumkraft.

Hvad: Bas Under Broen Master Class

Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense C

Hvornår: 21. maj fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

What Happens fylder år

Festkollektivet What Happens fylder denne weekend ni år, og det skal naturligvis fejres. Natklubben Culture Box lægger ikke overraskende lokaler til de festlige udskejelser, hvor britiske Nick Warren vil tænde op for dansegulvet, og What Happens egen Tim Andresen vil holde ilden i gang.

Hvad: What Happens 9th Birthday

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 21. maj fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Ultimativ rave

Der er (næsten) altid fest i Kødbyen, og denne weekend er ingen undtagelse, når KB18 slår dørene op for et rave af en anden verden. Festkollektivet Lost hylder 90’ernes rave-kultur, og på lørdag er der inviteret et stærkt hold dj’s, der alle vil give deres bud på, hvordan et ægte rave fra 90’erne skal lyde.

Hvad: Lost To Reality – Ultimate Rave

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 21. maj fra kl. 23.55

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA