x

Oplev danmarkshistoriens største musikfotoprojekt på museet Ragnarock

Oplev danmarkshistoriens største musikfotoprojekt på museet Ragnarock

I forbindelse med Copenhagen Photo Festivals musikfotoprojekt ”Picture the Music” udstiller museet Ragnarock – museet for pop, rock og ungdomskultur – frem til 12. juni de bedste musikfotos fra 2015 i Hal 7 ved siden af museet.

”Picture the Music”-projektet, der har opfordret danskerne til at indsende deres bedste musikfotos, blev i første omgang søsat som et enkeltstående projekt i 2014. Men siden da har projektet haft så stor succes og opbakning, at Copenhagen Photo Festival, med støtte fra Nordea-Fonden har udvidet projektet til først at gælde i 2015 og nu i 2016.

Udstillingen kulminerer den 3. juni med udgivelsen af en stor fotobog med de tusindvis af billeder, som foto-festivalen gennem de sidste tre år har modtaget fra danskerne. Forordet til fotobogen er skrevet af Ragnarocks daglige leder Jacob Westergaard Madsen og museumsinspektør Mette Kærgaard. Fotobogen udgives den 3. juni og kan købes i museets butik.

Som en markering på udstillingens afslutning den 12. juni sættes nogle af billederne til salg via en stort anlagt live-auktion hos auktionshuset Bruun Rasmussen.

Læs mere om udstillingen, udgivelsen af fotobogen og den afsluttende auktion på ROMUs hjemmeside her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA