x

R. Kelly-pædofilisag omsider for retten

R. Kelly-pædofilisag omsider for retten

Efter fem års ventetid er der langt om længe blevet sat en dato for, hvornår pædofilisagen mod r&b-stjernen R. Kelly skal begynde. Og det sker i Chicago den 17. september.

Kelly blev i 2002 sigtet for 21 tilfælde at pædofili, efter at man havde fundet en video angiveligt indeholdende optagelser, hvor Kelly filmer sig selv have sex med en mindreårig pige. Syv af anklagepunkterne er dog senere blevet droppet.

En talsmand for R. Kelly udtaler til MTV, at r&b-stjernen glæder sig til endelig at få sin sag for retten. Talsmanden siger videre: ”Som Robert (altså R. Kelly, red.) har sagt mange gange, så tror han på retfærdighed i vores samfund. Han er sikker på, at når alle detaljerne kommer frem, vil det stå klart, at han er uskyldig.”

En af årsagerne til den lange tid, det har taget at få sagen for retten, er de over 30 vidner, Kellys forsvar vil have indkaldt.

R. Kelly er for tiden aktuel med albummet ”Double Up”, der udkom i maj måned og fik fem ud af stjerner af GAFFAs begejstrede anmelder Christian Grubert. Grubert skriver blandt andet: ”Dér, hvor Robert skinner, er i sine vokalmelodier, og helt ekstremt i sine tekster og koncepter. Ingen skriver som ham! Jeg kunne citere linjer i en evighed, men vil bare forslå, at du lytter til ”Real Talk” og ”Sex Planet”. De to sange viser på hver sin måde, hvor hverdagsrealistisk og out of line sex-opkørt han kan være ... samtidigt, det er næsten en joke.”

Så sex på hjernen har han altså, den gode R. Kelly. Om det så holder sig inden for lovens rammer, finder vi forhåbentlig ud af inden længe.

R. Kellys hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA