x

Prince ind som nummer 5 på hitlisten

Prince ind som nummer 5 på hitlisten

Traditionen tro sker der ikke de store bevægelser på den danske albumhitliste i sommerperioden, hvor der ikke udkommer mange nye plader. Lidt er der dog sket. Prince går ind på en femteplads med sit meget omtalte nye album ”Planet Earth”. Eneste anden nyhed i top 20 – og for den sags skyld også top 40 – er Figurines, der går ind på en tyvendeplads med deres tredje album ”When The Deer Wore Blue”.

Vanen tro er det de heftigt tv-annoncerede plader, der topper listen. Over Prince finder vi fire album, der igen og igen har vist sig i reklameblokkene den sidste måned: På førstepladsen Traveling Wilburys’ ”Collection” efterfulgt af henholdsvis Bon Jovis ”Lost Highway”, Rihannas ”Good Girl Gone Bad” og Johnny Logans ”The Irish Connection”.

Der er dog også nogle re-entrys i top 40. Som nummer 33 finder vi KNA Connecteds ”Uno”, som nummer 36 koncertaktuelle Akons ”Konnected” og som nummer 40 Beoyncés ”B’Day”.

I denne tid kan man også se hyppige tv-reklamer for Beth Harts ”37 Days”, der udkom i mandags, så lur os, om ikke hun går højt ind på hitlisten i næste uge.

Singlehitlisten – både fysiske singler og downloads – toppes af Timbalands ”The Way I Are”, der – som det nok er en del bekendt – er blevet remixet af Nephew.

Se hele hitlisten her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA