x

Lady Gaga bakker Kesha op efter fyring fra awardshow

Lady Gaga bakker Kesha op efter fyring fra awardshow

Lady Gaga har atter udtrykt sin støtte til Kesha i forbindelse med sidstnævntes fortsatte strid med produceren Dr. Luke og dennes pladeselskab Kemosabe.
 
Det kom tidligere på ugen frem, at Kemosabe har fået fjernet Kesha fra programmet til søndagens Billboard Music Awards, hvor det egentlig var planen, at Kesha skulle fremføre Bob Dylan-nummeret "It Ain't Me Babe" som en hyldest til sangskriverlegenden, der fylder 75 år den 24. maj. Begrundelsen var, at Kemosabe frygtede, at Kesha ville benytte mediebevågenheden til at sætte fornyet fokus på sin retssag mod Dr. Luke, som hun beskylder for seksuelle overgreb mod hende. Kesha har siden afvist, at hun havde noget sådant i tankerne.
 
På Twitter skriver Lady Gaga nu: "Er det ikke mærkeligt, at det er lovligt at eje en kvinde på denne måde? Lyt, Ursula, vi vil have hendes stemme tilbage. #freeKesha," skriver hun med henvisning til skurkinden i Disney-tegnefilmen "Den lille havfrue".
Tilbage i marts gav Lady Gaga et længere interview til Los Angeles-radiostationen AMP Radio 97.1 om blandt andet sit syn på Keshas situation. Læs uddrag af interviewet her.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA