x

Killswitch Engage til Danmark

Killswitch Engage til Danmark

Det amerikanske metalcoreband Killswitch Engage
hører til de mest rostse inden for genren, der yder at blande brutale vers med melodiske omkvæd. Således fik deres seneste, fjerde album “As Daylight Dies” hele seks ud af seks stjerner af GAFFAs Keld Rud.

Nu kommer gruppen så til Danmark for første gang i fire år, og som et bevis på, at deres stjerne er støt stigende, bliver det denne gang Store Vega og ikke som sidst Lille Vega, de spiller i. Datoen bliver 6. oktober, og på mandag, altså 6. august, åbner billetsalget på Billetlugen og landets Fona-butikker.


Killswitch Engage har efter eget udsagn altid spillet efter følgende tre regler: ”Ingen genveje. Ingen kompromiser. Ingen BS.” Og med BS hentydes der altså ikke til en vis tidligere jægersoldat, men til det gode engelske ord “bullshit”.

I sin begejstrede anmeldelse af ”As Daylight Dies” skrev Keld Rud blandt andet følgende:

”Hvor vekselvirkningen mellem knusende brutale smadderstykker og sukkersøde omkvæd er ved at være lidt af en omvandrende kliché inden for genren (metalcore, red.), formår dens ukronede konger at bruge netop disse virkemidler aldeles overbevisende. Det skyldes ikke mindst, at Killswitch Engage er forbandet gode sangsmede. De kan parre de mest delikate melodier med de mest ubarmhjertige riffs på en særdeles sofistikeret måde.”

Killswitch Engages hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA