x

Scarlett Johansson henter tunge indie-drenge til album

Scarlett Johansson henter tunge indie-drenge til album

Det er nogen tid siden, det kom frem, at skuespilleren Scarlett Johansson var gået i gang med at indspille et album med Tom Waits-fortolkninger. Nu er det så kommet frem, at Johansson har allieret sig med nogle af de tunge drenge fra den mere alternative del af musikscenen.

Drownedinsound.com kan oplyse, at albummet, der netop er færdigindspillet, er produceret af Dave Sitek fra den eksperimenterende newyorkergruppe TV On The Radio, der er kendt for at mikse guitarrock, elektronika, hiphop, funk, soul og meget mere.

Også de amerikanske guitarrockere Yeah Yeah Yeahs og de knap så kendte, men meget respekterede landsmænd Celebration, der i øvrigt har arbejdet en del sammen med de åndsbeslægtede TV On The Radio, medvirker på pladen. Et album, der altså lader til at have en del mere kant end de fleste skuespiller-udgiver-plade-udgivelser – tænk bare på David Owes.

Scarlett Johansson er i det hele taget kendt for at have en forkærlighed for alternativ rock. Således var hun i april gæst ved Jesus And Mary Chains optræden på Coachella-festivalen i Californien, hvor hun sang på deres nummer ”Just Like Honey”, der også medvirker i filmen ”Lost In Translation”. En af de film, som var med til at give Johansson hendes gennembrud.

Der forlyder endnu ikke noget om, hvornår Scarlett Johanssons album er på gaden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA