Nyhed

Se Kesha synge en rørende udgave af Bob Dylans 'It Ain't Me, Babe'

Den ellers tidligere aflyste sangerinde gav ved søndagens musikarrangement sit bud på det ikoniske Bob Dylan-nummer

Med Ben Folds på klaver og en violinist ved sin side tog den amerikanske popstjerne Kesha Bob Dylans klassiker "It Ain't Me, Babe" ned i et tempo, der gav nummeret et helt specielt og kraftfuldt udtryk. Noget helt andet end den mere poppede musik, vi hidtil har fået fra Kesha.

Om Kesha skulle optræde live til awardshowet, har været noget usikkert hen ad vejen. Oprindeligt fik hun tilladelse fra sit pladeselskab Kemosabe Records, men efter det kom frem, at hun og selskabets chef Dr. Luke lå i juridisk kamp om, hvorvidt det er muligt at ophæve hendes kontrakt med pladeselskabet, trak pladeselskabet tilladelsen tilbage. Argumentet for aflyse hende var, at de var bange for, at hun ville bruge det som en mulighed for at tale offentligt om retssagen, hvor Kesha anklager den 42-årige producer og pladeselskabschef for at have misbrugt hende seksuelt.

Men da Ben Folds i sidste uge, under en koncert i Los Angeles, gav Kesha mulighed for at fremføre coveret af Bob Dylan-nummeret sammen med ham, offentliggjorde pladeselskabet den efterfølgende dag, at de igen ville give hende tilladelse til at optræde til Billboard Music Awards.


Du kan se liveoptrædenen på Rolling Stones hjemmeside

 

 


 

ANNONCE