x

Dizzy Mizz Lizzy er klar med tidsplan til turnépremiere – med Love Shop, Baal og Dúné

Dizzy Mizz Lizzy er klar med tidsplan til turnépremiere – med Love Shop, Baal og Dúné

Dizzy Mizz Lizzy giver fredag den 27. maj en stort anlagt koncert på Rådhusplænen i Rødovre, en koncert, der samtidig udgør premieren på deres udendørs sommerturné. Ved koncerten lørdag har Dizzy Mizz Lizzy hele tre "special guests", Love Shop, Baal og Dúné, og de er nu klar med tidsplanen til det syv timer lange (inklusive pauser) arrangement:

Love Shop klokken 17:00

Jens Unmack & Co. kunne sidste år markere 25-året for udgivelsen af gruppens debutalbum "1990". Det fejrer de med en "Best of"-turné, så forvent klassikere som "En nat bliver det sommer", "Copenhagen Dreaming", "Love Goes on forever" og mange flere. Bandet plejer at få femstjernede koncertanmeldelser af GAFFA – eksempelvis i Vega i marts 2015 – så sæt roligt forventningerne højt.

Baal klokken 18.40

Endnu et jubilæumsband: Baal fejrede i vinter 20-året for udsendelsen af deres første album, "Sensorama", så det kan du godt regne med mange sange fra. Forvent storladen rock med den voluminøst syngende Bjørn Fjæstad i front. Baal har også gode koncertanmeldelser fra GAFFA i ryggen – faktisk fik de hele seks stjerner, da de spillede på VoxHall i september 2014.

Dúné klokken 20.20

Dagens yngste band kan næste år fejre ti års-jubilæet for debutalbummet. De er med årene gået fra syv til tre medlemmer, men er stadig skarpe – nu også med inspiration fra hiphop og mere elektronik i det, de tidligere har kaldt "indielektrorock". GAFFA tildelte fire pæne stjerner, da de spillede på Train i januar.

 

Dizzy Mizz Lizzy klokken 22.20

Tim Christensen, Søren Friis og Martin Nielsen er aktuelle med deres første studiealbum i hele 20 år, det velanmeldte "Forward in Reverse", og det strøg direkte ind på førstepladsen på hitlisten i forrige uge. Bandet var også på turné sidste år, hvor de var i topform og fik hele seks stjerner af GAFFA

Der er stadig ledige billetter til koncerten via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA