Jonny Hefty og Jøden indtager Grimfest som garvede værter

Jonny Hefty og Jøden indtager Grimfest som garvede værter

Festivaldeltagerne ved Danmarks Grimmeste Festival kan se frem til kække bemærkninger og løssluppen humor, når Jonny Hefty og Jøden slippes løs som værter på festivalen den 29. og 30. juli.

Ven af huset

Jøden aka Michael Mühlebach Christiansen har været fast inventar på Danmarks Grimmeste Festival siden festivalens unge år i 2009. Ud over at have været på festivalplakaten ad flere omgange sammen med rapperen Jonny Hefty ser Jøden sig selv som en ven af huset:

”Jeg plejer altid at rende ind i en masse gæve gutter og gudinder, drikke et par øl og høre noget god musik, og det forventer jeg sandelig også sker i år,” forklarer Jøden, der ikke tøvede om at takke ja til værtsrollen på festivalen.

Easy-going festival

Ud over at Jøden ser gruppen Laid Back som festivalens største scoop, har MC Fight Night-veteranen et særligt forhold til festivalen:

”Festivalen er meget easy going og ustresset, måske fordi man kan gå fra den ene ende til den anden på 5-10 minutter, måske fordi folk går mere op i smil og musik end trends og vejrudsigter,” forklarer Jøden, der mere ser festivalen som en stor havefest end en festival.

Publikums lokker

I år skrifter den garvede festivalgænger gæsterollen ud med en værtsrolle. En rolle, Jøden tidligere har haft ved forskellige festivaler og arrangementer. Ud over sin velkendte værtstjans ved MC Fight Night har rapperen også været vært ved Aarhus Took It Festival samt tv-programmet ”UPS! Det er Live.”

Sammen med Jonny Hefty skal rappermakkerparret også være vært ved festivalen Lavukstock samt dette års udgave af Silhuetten, der er en del af den odenseanske H.C. Andersen Festival.

Ved Grimfest 2016 kan man ifølge Jøden forvente et par festorienterede værter med komiske indspark:

”Når alt kommer til alt, er vi jo bare dem, der lokker publikum til scenen, og når varen er frisk, så er den nu ikke så svær at sælge,” siger Jøden.

Som vi kender dem

Lokkemaden, som Jøden og Co. vil gøre brug af fra scenekanten vil være af samme karakter, som man kender det fra koncerterne med Jonny Hefty og Jøden, hvor humoren er i topform. Derfor vil grænsen imellem Jøden som artist og som vært være sløret, når rapperen indtager scenen.  

”Jeg tror, det at være vært minder lidt om alt det semi-stand-up-mundlort, jeg får fyret af mellem numrene, når vi giver koncert, så på den måde er det lidt to alen af samme stykke,” forklarer Jøden, der sammen med Jonny Hefty ser frem til værtsskabet på Grimfest 2016.

Varm op til Grimfest 2016 med sangen ”Gamle Dreng” fra pladen ”Den Fede”

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA