x

Public Service i DR Byen

Public Service i DR Byen

DR Byen er omdrejningspunktet, når den elektroniske musikfestival Public Service Festival om ganske kort tid går i luften for fjerde år i streg.

Todages-festivalen præsenterer i år en stjernerække af klubproducere, musikere og dj’s – over 50 acts vil således udfylde festivalens i alt seks scener.

Som noget ganske ekstraordinært har Public Service Festival fået lov til at tømme DR Byens tv-studier for dyr teknik, således at Nordens største tv-studie – Studie 5 – kommer til at danne rammen om en særlig klubstemning, hvor hele den ene langside eksempelvis vil være prydet af en gigantisk neonflade fra gulv til loft.

Herudover tømmes DR Byens futuristiske kantine, der omdannes til et kolossalt dansegulv med plads til 1000 mennesker. Laser og videoprojektioner vil være med til at skabe den rette rave-stemning.

For folk med hang til det minimalistiske vil der blive indrettet et mørkt og tæt rum i det mindre Studie 6, og ellers er der dømt kvalitetsjunkfood med mere i det store slappe-af-område.

Rent musisk fremhæves engelske Shystie, canadiske Guilaume Coutu Dumont, tyske Al Haca, canadiske Akufan og svenske Aril Brikah som oplagte højdepunkter.

P3 sender live fra festivalen lørdag den 18. august, mens netradiokanalen DR Electronica varmer op hver aften fra mandag den 13. august til torsdag den 16. august. Herudover vil DR Electronica fra mandag den 20. august til onsdag den 22. august sende hele koncerter fra festivalen.

Årets Public Service Festival finder sted fredag til lørdag den 17.-18. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA