x

Trailerpark offentliggør seks nye livenavne og masser af dj's

Trailerpark offentliggør seks nye livenavne og masser af dj's

Trailerpark Festival, der finder sted i Copenhagen Skatepark i København 28.-30. juli, er nu tæt på at have det fulde program klar. Dagens offentliggørelse tæller seks nye livenavne og syv dj's, og som noget helt nyt har Trailerpark Festival inviteret tre af sine favoritklubber i København til at overtage dj-scenen med deres eget lineup af djs.

Dagens offentliggørelse byder på islandske Sykur, som for første gang optræder i Danmark, Vinnie Who (DK), Julius Sylvest (DK), Thanks (DK), Teenage Love (DK/US) og Slowes (DK), som slutter sig til festivalens i alt 32 koncerter. Derudover har festivalen inviteret tre af sine favoritklubber: Fyraftensboogie (DK), Footwork (DK), og Soul Underground (US/SE). Dj-scenen vil også præsentere dj’s som Kasper Bjørke (DK), Sexy Lazer (IS) og Tomas Barfod (DK), Sovs (DK) og Taragana Pyjarama b2b oohmm (DK/UK).

 

Nye live-navne:

Sykur (IS)

Sykur – islandsk for sukker – har på Trailerpark deres allerførste optræden på dansk jord. De har allerede spillet verden over. Magasinet Dazed and Confused er vilde med det elektroniske islandske band og opfordrer lyttere til at lære Sykur at kende hurtigst muligt, og denne opfordring sender Trailerpark Festival videre til sit publikum.

Vinnie Who (DK)

Vinnie Who kræver næppe en introduktion på Trailerpark Festival, hvor han har været et tilbagevendende og populært navn og spillet på festivalen hele fem gange. I år er han tilbage og sætter punktum for festivalens 10-års jubilæum med sin disko- og psykedelisk inspirerede musik.

Julius Sylvest (DK)

Producer- og dj-talentet Julius Sylvest har spillet flere gange på Trailerpark og spiller tropical bass. Han har tidligere varmet op for navne som Major Lazer og Diplo.

Teenage Love (US/DK)

På scenen står begge medlemmer i den internationale elektro-popduo for vokalindsatsen, mens Katy spiller violin, og Anna styrer beats og samples.

Thanks (DK)

Thanks er en ny producerduo bestående af Anders B og Anders SG fra Alphabeat. De producerer energisk dansabel rock- og soulinspireret elektronisk musik.

Slowes (DK)

Den psykedeliske popduo Slowes, bestående af Jack Kilburn og Anders Hamann, blev dannet i 2015. Bandet debuterede i februar 2016 med balladen “Sweet”. Slowes' debut-ep er sat til at blive udgivet i begyndelsen af 2017, og i mellemtiden kan vi se frem til et par singleudgivelser i løbet af 2016.

 

Nye klubkoncepter

Fyraftensboogie, Footwork, og Soul Underground er ifølge Trailerpark-arrangørerne "tre fantastiske københavnske klubber", som er inviteret til Trailerpark for at skabe deres egen klub på festivalen.

“For første gang nogensinde har vi har valgt at lade tre af vores yndlings-klubber i København kuratere vores dj-scene under Trailerpark Festival. I bund og grund fordi vi elsker, hvad de laver. Det gennemgående tema er kvalitet og kærlighed til musikken og dansen. Vi har været så heldige at få lov til at præsentere kongerne af reggae-disko, Fyraftensboogie, som i syv år har leveret varen på Jolene”, forklarer Kevin Curran, medarrangør af Trailerpark Festival, og fortsætter:

“Footwork er mere upcoming og en relativt ny klub på Sigurdsgade 39 i Nordvest med fokus på dansen. Som de selv siger, er ingen er for grimme, for høje, eller for rødhårede. Alle må være med, men kun hvis du danser. Footwork er modsat Fyraftensboogie et nyere skud på stammen, men potentialet er stort. Den sidste af de tre klubber er en lidt mindre klub, som heder Soul Underground. En niche-klub, der flyder rundt på forskellige locations i København og spiller de vildeste 60’er- og 80’er-vinyler med Rare Soul og en opløftende energi, der passer til Trailerpark.”

Klubberne har frie tøjler for en aften, kuraterer deres eget line up og har den fælles mission, at skabe den bedste dansefest, når mørket falder på.

 

Derudover har Trailerpark selv offentliggjort en stribe dj's: 

Kasper Bjørke & Sexy Lazer (DK/IS)

Med sit kommende mini-album, "Fountain of Youth", har Kasper Bjørke fremkaldt en tidløs lyd med brug af analog synthesizere og klassiske trommemaskiner. Hans foregående produktioner har egnet sig til et lyt fra sofaen, men hans næste udspil har det ene formål at lede folk ud på dansegulvet. Han deler pulten med Islandske Sexy Lazer, som startede sin karriere på barerne Sirkus og Kaffibarinn i Reykjavik, og sammen er de The Mansisters.

Tomas Barfod (DK)

Danske Tomas Barfod har en vidtrækkende kærlighed til musikken og har indtil videre udforsket den som soloartist og producer samt trommeslager i trioen WhoMadeWho. Sidste år optrådte Tomas Barfod Trailerpark Festival ned med et liveshow, men i år vender han tilbage som dj. På Trailerpark ønsker Barfod at invitere gæsterne med ind i sit melodiske univers inspireret af Portishead og Massive Attack med et tvist af jazz og elektro. 

Sovs (DK)

Dj-duoen Sovs har huseret i det københavnske natteliv i over tre år med en hedonistisk hyldest til det dumme. Det, som startede som en fast klub på Bakken, spredte sig til resten af bylivet. Sidste år optrådte Sovs blandt andet på Distortion og Trailerpark, og i år vender Sovs tillbage til Trailerpark med et bagkatalog af 80’er-, 90’er- og 00’er-hits til publikum. 

Taragana Pyjarama b2b oohmm (DK/UK)

Nick Kold Ericksen alias Taragana Pyjarama udgav sidste år ep'en "Ariel" præget af drømmende toner og sødmefuld vokal. Han sætter gang i festen med oohmm alias Søren Daugbjerg, som har en fortid på musikbloggen Regnsky.  

 

Trailerpark-programmet ser indtil videre ud som følger:

Gold Panda (UK)

Section Boys (UK)

Elliphant (SE)

Liss (DK)

Phlake (DK)

Gilli (DK)

Sykur (IS)

Vinnie Who (DK)

Velvet Volume (DK)

Dagny (NO)

Emil Stabil & Young Bong (DK)

Smerz (NO)

Laid Back (DK)

Julius Sylvest (DK)

Lydmor & Bon Homme (DK)

M.I.L.K. (DK)

Slowes (DK),

Kentaur (DK)

Soleima (DK)

Chinah (DK)

Gents (DK)

Exec (DK)

Jamaika (DK)

Slow Magic (US)

Grand Prix (DK)

Wangel (DK)

Code Walk (DK)

Jærv (DK)

Thanks (DK),

Teenage Love (DK/US),

Fyraftensboogie (DK),

Footwork (DK),  

Soul Underground (US/SE).

Kasper Bjørke x Sexy Lazer (DK/IS)

Sovs (DK)

Taragana Pyjarama b2b oohmm (DK/UK).

Tomas Barfod (DK),

 

Varm op med denne video:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA