x

Ukendt Kunstner giver deres hidtil største indendørs koncert

Ukendt Kunstner giver deres hidtil største indendørs koncert

Den succesfulde københavnske hiphop/r&b-duo Ukendt Kunstner spillede i april måned deres både største og bedst besøgte turné til dato med sammenlagt knapt 6000 trofaste fans i ni danske byer. Nu har duoen besluttet at lukke 2016 ned med et brag og spille én eksklusiv koncert – helt bestemt fredag den 16. december i Falconer Salen på Frederiksberg. Med plads til 3000 gæster er det gruppens hidtil største indendørs koncert.

Kombinationen af producer Jens Ole og rapper, sanger og tekstforfatter Hans Phillip har hurtigt markeret sig på den danske musikscene med både en succesfuld ep ("Neonlys", 2013) og et anmelderrost album ("Forbandede Ungdom", 2014) og hits som “Neonlys”, ”Alting/Ingenting”, og ”Stein Bagger” . De har vundet priser som ”Årets gruppe” ved DMA i 2014, P3s talentpris i 2014 og P3-Prisen i 2015.

GAFFAs anmelder Jens Dræby tildelte Ukendt Kunstners turnépremiere på Posten i Odense 31. marts fem stjerner og skrev blandt andet: "Man skal ikke kimse ad drengenes evne til at gøre en relativt nedtonet udgivelse til en regulær perlerække af bangers. Godt nok var der ikke meget til overs fra de mange andre oplagte skæringer fra "Forbandede Ungdom". En sang som "Hun Sagde" matcher for eksempel den reducerede lyd fra "Den Anden Side" ganske godt. En hit-single som "Alting/Ingenting" var pudsigt nok også fraværende. Sådan er det ganske enkelt med rockstjerner, der gerne vil spille det nye, spændende og risikable. Takket være et ekstra skub og et velforberedt publikum gav det allerhelvedes meget pote." Læs hele anmeldelsen her. 

Forsalgsstart: Tirsdag den 31. maj kl. 12:00
Forsalgslink: Ticketmaster.dk

Varm op med nummeret "Soma" fra P3 Guld 2015:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA