x

GAFFA juni er på gaden – læs det her

GAFFA juni er på gaden – læs det her

Så er GAFFAs sjettte nummer på gaden. 84 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere, samt vores halvårlige uddannelsestillæg. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et interview med Volbeat, der 3. juni er aktuelle med deres sjette album, "Seal the Deal & Let's Boogie". Vi har mødt sanger Michael Poulsen på hjemmebane – på en gård ved Næstved, langt fra det glamourøse rock'n'roll-liv.

Thy Music Collective er et samarbejde mellem en række fremadstormende musikere fra bands med rødder i Thy som Drengebande, The Enormous Sea, Magnolia Shoals, Quick Quick Obey og adskillige andre. Vi har talt med en række af medlemmerne for at høre om, hvad kollektivet kan bruge hinanden til.

Desuden kan du læse interviews med Søren Juul, tidligere kendt som IndiansFrances, Crows og Bibi Bourelly, høre ep-aktuelle Katinkas yndlingsnumre lige nu og læse mere om NorthSide-talsmand og booker John Fogdes musiksmag.

I denne måned kan du også finde GAFFAs uddannelsesguide, der blandt andet byder på interviews med hele Danmarks astronaut Andreas Mogensen og grafikerstuderende Line Marie Rasmussen, der er blevet headhuntet af selveste Father John Misty.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med juniudgaven af GAFFA!

">Hør en playliste med kunstnerne, du kan møde i GAFFA juni


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA