x

Børns giver koncert i Danmark

Børns giver koncert i Danmark

Den 29. juni giver Garrett Borns – der går under navnet Børns – koncert i Amager Bio. 

Sangeren og multiinstrumentalisten har taget verden med storm, og en stor karriere er ikke utænkelig. Han formår at binde mange inspirationer sammen og får forbundet electropop med indie, glamrock og folk igennem sin store lyd og drømmende falsetter.

Han voksede op i Michigan, hvor han hurtigt kastede sig over den kulturelle verden. Først var det de visuelle kunstarter, han kastede sin kærlighed over, men takket være sin excentriske klaverlærer havnede han i musikkens verden. 

Hans singler ”10.000 Emerald Pools” og ”Electric Love” fik stor anmelderros og har haft succes i radioen. I oktober 2015 var han så klar med sit debutalbum ”Dopamine”, der også har begejstret medierne. 

GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen tildelte albummet "Dopamine" fire stjerner og skrev blandt andet: "Borns har en lys og sprælsk vokal og en fantastisk tæft for at ramme de bedste dele fra 80'er-mastodonter som Pet Shop Boys og Erasure. Et nummer som Electric Love er pompøst og camp, men holder sig lige på vippen til at kamme over. Der er kælet for detaljerne og en uforfærdet tilgang til elektronisk popmusik." Læs hele anmeldelsen her.

Du kan høre multiinstrumentalisten i Amager Bio den 29. juni. Billetter kan købes via amagerbio.dk eller ticketmaster. Billetsalget er startet. 

Læs et nyt GAFFA-interview med Børns, der blandt andet har en fortid som tryllekunstner

Her kan du høre et af hans dragende numre:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA