x

Se farvestrålende video med NorthSide-aktuelle Beck – album på vej

Se farvestrålende video med NorthSide-aktuelle Beck – album på vej

NorthSide-aktuelle Beck er klar med en ny, hiphop- og funk-inspireret single, "Wow", og en tilhørende, farvestrålende såkaldt lyric video. Se videoen nedenfor.

Samtidig offentliggør Beck, at hans næste album, hans 13., udkommer 21. oktober.

Om det kommende album udtaler Beck følgende til NME:

"Resten af albummet befinder sig i spændingsfeltet mellem "Dreams" (første single, som udkom sidste sommer) på den ene side og "Wow" på den anden. Det går godt. Albummet er stort set færdigt, det er bare de små detaljer nu. Det har endnu ikke nogen titel."
 
Han fortsætter:
 
"Jeg har arbejdet på albummet med produceren Greg Kurtin (Adele, Lily Allen, Sia med flere, red.) i tre et halvt år. I det første år eksperimenterede vi, og der var en masse forsøg og fejlen. Jeg turnerede konstant, mens jeg lavde det, så jeg forsøgte at få noget af liveenergien tilbage i studiet, hvilket ikke altid er det letteste at gøre. "Dreams" var en af de første sange, der kom og fik mig til at synes, at idéen havde ben at gå på."
 
Becks seneste album var det mere afdæmpede "Morning Phase" fra 2014. Et album, der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen, der blandt andet skrev:
 
"Hele herligheden er holdt i et gentilt tempo, der aldrig når over hvilepuls, og de fløjlsbløde ballader passer perfekt til Becks søvnigt snøvlende vokal. Helt magisk bliver det i Wave, hvor vokalen svæver vægtløst over faderen David Campbells krystalklare strygerarrangement. Eminent simpelthen. Andre klare højdepunkter findes i sange som den superdøsige 'Unforgiven', 'Country Down', der kanaliserer den kosmiske cowboy Gram Parsons og i den henrivende 'Blue Moon' med en florlet outro, der låner fra Østens folkemusik."
 
 
Albummet vandt i øvrigt en amerikansk Grammy som "Album of the Year" – til Kanye Wests store fortrydelse. Læs om episoden her.
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA