x

Tinderbox-aktuelle Band of Horses klar med ny musikvideo

Tinderbox-aktuelle Band of Horses klar med ny musikvideo

Band of Horses er aktuelle med en video for deres seneste sang, "Whatever, Wherever". Det skriver NME. Se den her forneden.

I videoen optræder bandmedlemmer, deres venner og familie. Man ser bandet øve i, hvad der ligner et hjemmestudie, hjemmefilm med frontmand Ben Bridwells børn samt klip fra en havefest.

Sangen er at finde på det kommende album "Why Are You OK". Det er produceret af Jason Lytle, der er kendt for sit eget band Grandaddy. Albummet kommer til at indeholde 12 sange og har en spilletid på 50 minutter. Det bliver udgivet via Interscope og Rick Rubins American Recordings. Rubin har også været executive producer på albummet.

Familielivet ændrede den måde, Ben Bridwell skrev albummets sange på. Han fortæller til Entertainment Weekly: "Jeg havde ikke muligheden, som jeg plejer til at gemme mig i en hytte eller et hus ved stranden. Jeg smed noget lydisolering op - prøvede at holde fugten ude og lydbølgerne inde. Det er ikke noget særligt på nogen måde, men det var bare et rart sted at være i stand til at brokke sig højt med mindsket mulighed for lyttende ører."

Det nye album bliver gruppens femte studiealbum og følger op på "Mirage Rock" fra 2012. Det modtog fem stjerner af GAFFAs musikanmelder Rune Schlosser, der blandt andet skrev: "Luftspejlingens materialisering kræver tid, men den er vel investeret." Læs hele anmeldelsen her.

Du kan fange Band of Horses på dette års Tinderbox.

Se "Whatever, Wherever" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA