x

Det synes publikum om Lukas Graham på Østerbro Stadion

Det synes publikum om Lukas Graham på Østerbro Stadion

Det var en triumferende historisk hjemkomst, da Lukas Graham atter gav en koncert på dansk jord efter at have erobret den vide verden. GAFFA var med og spurgte efterfølgende publikum om deres oplevelse af koncerten.

Du kan læse GAFFAs anmeldelse her.

 

Mie Bennedsen, København, 36 år: (til venstre)

Hvordan var det?

- Super fantastisk og meget rørende. Det, der er så vildt med Lukas er, at han er så rørende, og han viser det jo. Og han er jo ikke bleg for at vise os sine følelser, så han rammer os alle sammen. Det er så sindssygt, hvordan han står der og smider hele sit forsvar. Har følelserne udenpå tøjet og fanger os alle sammen i det. Og jeg tror, at danskerne godt kan lide, at han kommer hjem og viser det, han kommer fra. Det er så sindssygt!

Hvad var bedst?

- Ja, men vi ventede jo på "7 Years", så det er vel oplagt at nævne den. Vi har alle historier med, så han rammer os. Rammer rigtigt bredt. Og siger nogle af de ting, man ikke tør sige højt. Så der er ikke noget, som er bedst, det kommer an på, hvor du er henne i dit liv.

Har du set ham før?

- Ja, jeg har set ham på Grøn Koncert, og det var egentlig min datter, der var otte på det tidspunkt, der havde det vildest. Og så har jeg set ham som Grunk i Krummerne...

Skal du se dem igen?

- Ja.

Kristina Skov, København, 35 år: (til højre)

Hvordan var det?

- Det var en dejlig koncert, og det var dejligt at mærke det nærvær, og at de syntes, at det var fedt at være tilbage i København. Og det er klart at Lukas Forchhammer har noget specielt. Han synger fantastisk og formår at få publikum med, og man føler sig på en eller anden måde vigtig hver især, og det betyder rigtig meget.

Hvad var bedst?

- Der var ikke noget, der var bedst. Det var en rigtigt, rigtigt god koncert, hvor alt var godt. Jeg var ikke til de andre koncerter i dag, men bare til denne. Og det var skønt, at de var så glade over at være tilbage i København.

Har du set bandet før?

- Nej, det har jeg ikke.

Skal du se dem igen?

- Ja, det skal jeg. Sagde han ikke ”vi ses om et år”? Så bliver det der.

  

Kirsten Hinrichs, 51 år, København:

Hvordan var det?

- Det var fabelagtigt. Han var totally on fire. Han var rigtigt glad for at være hjemme. Man kunne føle, at det var København. Jeg kunne rigtigt meget føle Danmark i ham. Jeg stod med nogle englændere, som jeg oversatte for, og de var kommet specielt for at høre denne her koncert i København, fordi de vidste, at det selvfølgelig ville være anderledes. Og det var det også.

Hvad var bedst?

- Det bedste var hans nærvær med publikum og hans glæde over at være her. Hans stemme var fin, selv om han rodede vel meget med den der mikrofon-dims. Det tager fokus lidt.

Har du set dem før?

- Nej, det har jeg ikke. Og jeg har en 16-årig søn, som er på efterskole her og vil blive helt ødelagt over, at jeg er taget alene herind.

Skal du se dem igen?

- Helt sikkert. Forhåbentlig spiller han på Christiania!

 

 Juliane Klausen, 14 år, Nykøbing F:

Hvordan var det?

- Nice. Det var fedt. Han er god til at lave koncert.

Hvad var bedst?

- Det hele. Det er fedt, at han kan få alle med på sine sange.

Har du set ham før?

- Ja, på Vilde Vulkaner Festival (i Vordingborg. Red.). Det hele var godt. Musikken er blevet bedre. Og showet var meget mere professionelt.

Skal du se ham igen?

- Ja, det tror jeg. Jeg er fan (griner genert...) Jeg skal se ham snart!

 

Emilie Korth, 14 år, Nykøbing F:

Hvordan var det?

- Han var rigtigt god (griner højt!).

Hvad var bedst?

- Jeg kunne godt lide der, hvor vi alle sang med og han bad os om at lyse med vores mobiltelefoner.

Har du set ham før?

- Nej, det er første koncert, jeg nogensinde har været til.

Skal du se ham igen?

- Ja, det håber jeg i hvert fald. Jeg er kæmpefan!!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA