Nyhed

Amy Winehouse aflyser Skanderborg – Beth Hart springer til

Souldivaen melder afbud til Danmarks Smukkeste Festival grundet sygdom

Onsdag kl. 14 indløb en meddelelse til Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg om, at Amy Winehouse på grund af overanstrengelse måtte aflyse sin planlagte koncert på Bøgescenen fredag kl. 17.15. Måske ikke helt overraskende, idet Winehouse er kendt for at aflyse koncerter i stribevis grundet problemer med især alkohol – og vist også lidt stærkere sager.

Den amerikanske sangerinde Beth Hart har med få timers varsel sagt ja til at flyve til Danmark og optræde på Skanderborg i stedet, på samme tid på Bøgescenen. Beth Hart har netop udgivet sit nye album "37 Days" der ¬ ifølge festivalens pressemeddelelse – blot en uge efter udgivelsen, i morgen ser ud til at gå direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i Danmark.

Festivalledelsen udtaler, at den er meget taknemmelig for, at Beth Hart redder festivalen i den situation, og det når ifølge festivalen næsten kosmiske højder, at Beth Hart, onsdag til BT (før festivalen modtog Amy Winehouses aflysning) selv udtalte om sit eget liv:

"Hvis jeg kan inspirere bare én musiker, der er ved at ødelægge sit liv, er det godt. Jeg bliver ked af det, når jeg ser Amy Winehouse. Hun går igennem præcis det samme, som jeg har været igennem med druk og stoffer."

Festivalen citerer videre Beth Hart for at udtale følgende i samme artikel, om sin første optræden på Danmarks Smukkeste Festival for 3 år siden: "Jeg har aldrig oplevet noget lignende, hverken før eller siden. Den koncert gav mig fornemmelsen af, at folk for en gangs skyld faktisk forstod mig. Som om at folk ønskede, at jeg skulle føle mig speciel og velkommen. Dengang var min selvtillid nul og niks, den koncert reddede mit liv."

Festivalen sender en tak til de højere magter for, at Beth Harts bandmedlemmer, alle bosiddende i Los Angeles, en for en både kunne og ville springe til, da de onsdag blev spurgt, om de venligst ville hanke op i deres instrument, og finde den nærmeste lufthavn straks.


Festivalen håber at kunne præsentere Amy Winehouse ”en anden god gang.” Vi krydser fingre.

Danmarks Smukkeste Hjemmeside


ANNONCE