x

Aarhus Psych Festival offentliggør første navne til dette års line-up

Aarhus Psych Festival offentliggør første navne til dette års line-up

Aarhus Psych Festival, der afholdes for fjerde gang i år, er klar med offentliggørelsen af de fire første navne. Det er Josefin Öhrn + The Liberation (S), Les Big Byrd (S, billedet), Causa Sui (DK) og The Wands (DK), festivalen kan offentliggøre.

"Vi har tidligere præsenteret svenske undergrundsartister på festivalen, men i år kan vi præsentere to fremadstormende svenske bands i international klasse, nemlig Josefin Öhrn + The Liberation og Les Big Byrd. Det skønne ved psych-musikken er, at den konstant muterer og afgrener sig ud i nye territorier og genre-afarter, hvilket betyder, at vi igen i år kan skabe et bredt og udfordrende program, der afspejler denne udvikling. Fra hjemmefronten er vi glade for at få albumaktuelle Causa Sui på programmet, og så glæder vi os helt vildt til et gensyn med The Wands, som pønser på nyt materiale til efteråret. I august tager vi hul på næste runde af artistannonceringer, som også kommer til at omfatte vores kunst-program," udtaler Mads Laier Sørensen, kommunikationsansvarlig, Radar.

 

Josefin Öhrn + The Liberation (S)

Josefin Öhrn har på kort tid skabt sig stor international opmærksomhed med sine hypnotiske, eksplosive og drømmende liveshows, med sit band The Liberation. Hun har blandt andet delt scene med ligeledes svenske Goat og er blevet sammenlignet med alt fra Spiritualized til Hawkwind og Mazzy Star.

 

Les Big Byrd (S)

Les Big Byrd har ry for at være et af sveriges bedste livebands, hvilket Aarhus tidligere har kunnet bevidne både på Radar og til Pop Revo Festival. Arrangørerne lover, at vi kan forvente "en guitardrevet rejse ud i alt og intet", når Joakim Åhlund, Frans Johansson, Martin Ehrencrona og Nino Keller går på scenen.

 

Causa Sui (DK)

Causa Suis lyd er blevet beskrevet som en altomsluttende bølge, der vælter ind over de sidste fire årtiers rockmusik. Det er på samme tid tungt og svævende og fremmaner abstrakte ånder af Can, Miles Davis og High On Fire. Bandet er aktuelle med lp'en "Return to Sky", som blev udgivet i marts 2016.

 

 

The Wands (DK)

The Wands er for mange indbegrebet af neo-psykedelisk rock i Danmark: Med nik til klassiske psykedeliske dyder og et klart fremsyn mod nye tider er deres lyd både autentisk og innovativ på een og samme tid, alt imens deres solide musikalske håndværk garanterer en opløftende lytteoplevelse. Resultatet er musik, der emmer af skønne, snørklede spændingskurver, hvor musikkens organiske elementer får plads og opmærksomhed til at udfoldes.

 

Du kan se mere om festivalen på Radarlive.dk

Billetter kan købes på billetlugen.dk. Salget er startet

 

 

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA