Nyhed

Den gratis Carpark Festival løber af stablen i weekenden

Den to dage lange festival på Frederiksberg bliver skudt i gang på fredag

Er du stadigvæk træt efter flere dages Distortion? Så er Carpark Festival måske den opkvikker, du har brug for. Den forholdsvis unge festival har til mål at samle folk på tværs af interesser og skabe et event og en atmosfære, der appellerer til et bredt udsnit af befolkningen. Og med en række af forskellig underholdning, der blandt andet tæller dj's, komikere, streetbasket og origami-workshops, må man sige, at de gør netop det. 

Blandt årets musiknavne finder vi Slowolf, Noréll og Artifact Collective.

Festivalen blev startet i 2014 af seks venner og har siden vokset sig fra én til to dage, og kan i år byde på det største line-up nogensinde.


”Carpark Festival var intet mindre end en fantastisk oplevelse! Jeg spillede der sidste år med alle mine drenge fra HSP (Home Studio Productions, billedet, red.), og vi havde et smil på læben hele aftenen. Festivalen er en super fed kombination af chill og fest, som forvandler Bispebuen til et vidunderligt sted at være, både for familier, festglade studerende og young hip hop thugs," siger rapper og producer Manus Bell, der spillede på festivalen i 2015.  

Festivalen er gratis begge dage og finder sted fredag og lørdag d. 10. og 11. juni under Bispeengbuen på Frederiksberg.

Fuldt line-up samt mere information kan findes på deres facebookside.


ANNONCE