Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Britisk besøg på Rust

Weekenden starter fredag på Rust i København, hvor der står britisk grime og hiphop på programmet. Britiske Giggs brød igennem med nummeret ”Talking The Hardest”, hvilket mange nok vil definere som et klassisk grime-track. Hittet har sidenhen fået ham signet på det britiske indie-label XL Recordings, der blandt andre huser Adele, M.I.A., Radiohead og danske Liss. Og ikke nok med det, så har den musikalske tilværelse desuden budt på samarbejde med hiphop-koryfæet Dr. Dre og B.O.B.

Hvad: Giggs (Natkoncert)

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 10. juni fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Svensk invasion i Byhaven

I takt med sommerens indtræden har Pumpehusets Byhave slået portene op til en sommer fyldt med musik, der fredag byder på besøg fra den anden side af Øresund. Konceptet kaldes Lil Club og præsenterer denne fredag et par af søsterlandets mest interessante urban artister. Den 22-årige rapper DENZ fra Stockholm har sammen med Jirell på kort tid gjort sig bemærket på den svenske hiphopscene, og de har hver især haft massive hits i den svenske æter. JAQE er måske en af tidens mest enigmatiske svenske hiphopstemmer med sin uforudsigelige, men stadig markante rap.

Hvad: Lil Club – Denz x Jirell x Jaqe

Hvor: Pumpehusets Byhave, Studiestræde 52, Kbh. V

Hvornår: 10. juni fra kl. 14.00

Hvordan: Facebook-event

 

Andy Stott på Culture Box

Fredag byder natklubben Culture Box i det indre København, britiske Andy Stott, velkommen indenfor. Andy Stott har siden 2005 udgivet et hav af ep’er, der alle har markeret sig med sin skarpe lyd. Referencer går fra den amerikanske techno fra Chicago og Detroit til den britiske hjemstavn i Manchester.

Hvad: Andy Stott

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 10. juni fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Bas Under Buen rammer Aarhus

I anledning af dette fornemme besøg har natklubben Double Rainbow i samarbejde med musikskolen Rumkraft arrangeret en ”master class session”. Det festglade publikum kan altså få lov til mere end at danse, blandt andet kan man lære om arbejdet med elektroniske musikevents. Det musikalske line-up vil blandt andre bestå af ELOQ og DeeJaySHAQ.

Hvad: Bas Under Buen Master Class

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 10. juni fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Sprøde Ibiza-vibrationer på Refshaleøen

Genåbningen af Halvandet på Refshaleøen har allerede budt på adskillige skarpskårne fester, der alle på hver sin måde fejrer sommeren. Lørdag vender den gode stemning tilbage, når lyden af Ibiza rykker til det danske i form af Valentin Huedo, der tidligere har ageret resident-dj på klubben Cafe Del Mar Ibiza. Med bølgeskvulp i vandkanten og en drink i hånden er stemningen lagt, så smid tøflerne og dans natten væk i sandet.

Hvad: Spring Beat @ Halvandet

Hvor: Halvandet, Refshalevej 325, Kbh. K

Hvornår: 11. juni fra kl. 14.00

Hvordan: Facebook-event

 

Aarhus skruer op for lyden

Sidste weekend indtog gadefesterne København, og denne weekend står Aarhus for skud. Der er dog ikke tale om Distortion, men om Aarhus Volume, der løber af stablen på Godsbanen på lørdag. Der bliver rullet et par scener ud, skruet op for lyden og den gode stemning samt præsenteret en bred vifte af spændende artister, blandt andre Jonny Hefty & Jøden og Thøger Dixgaard. Men når solen går ned, må man ikke glemme at tage hensyn til sine naboer, så festen rykker derfor indenfor, blandt andet på Radar og på Double Rainbow.

Hvad: Aarhus Volume 2016

Hvor: Institut for (X), Godsbanen, Skovgaardsgade 3-5, Aarhus C

Hvornår: 11. juni fra kl. 12.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til fester@gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA