x

Baby Woodrose klar med nyt album

Baby Woodrose klar med nyt album

De psykedeliske garagerockere i Baby Woodrose er blot halvandet års tid efter udgivelsen af ”Love Comes Down” allerede klar med deres nye plade, ”Chasing Rainbows”.

Og der er tilsyneladende sket ting og sager i Woodrose-lejren. Mens bandet godt nok er gået tilbage til sin ”do-it-yourself”-facon, der involverer analoge båndmaskiner og andet gammeldags grej, så er der musikalsk set uventede sager i vente.

Dels benytter Baby Woodrose sig denne gang af atypiske instrumenter som cello, tværfløjte, lap-steel og tablas, dels er det endelige resultat efter sigende både mere poppet og mere syret end noget andet, Baby Woodrose har kreeret.

”Arbejdet med Dragontears-projektet sidste år inspirerede os til at arbejde ud fra devisen ”alt er tilladt, hvis man tør”, og det har udmøntet sig i en plade, der bærer præg af mere musikalsk mod, end vi hidtil har vist. Samtidigt med at vi viser helt nye sider af os selv i det mest syrede og udflippede univers, vi nogensinde har skabt, er der paradoksalt nok heller ingen tvivl om, at det er vores mest vellydende og poppede produktion til dato,” vurderer bandleder Lorenzo Woodrose således i en pressemeddelelse.

”Chasing Rainbows” udkommer mandag den 22. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA