x

Video: Se Shaun Ryders bud på en fodboldsang til dette års EM

Video: Se Shaun Ryders bud på en fodboldsang til dette års EM

Den officielle video for Shaun Ryders uofficielle Euro 2016-fodboldsang er blevet offentliggjort.

Ryder, der er kendt fra de britiske alternative rock-bands Happy Mondays og Black Grape, udgiver denne fredag sit svar på en uofficiel fodboldsang til Europamesterskabet, der afholdes denne sommer i Frankrig – og begynder i morgen fredag.

Singlen bliver udgivet af bandet Four Lions, da Ryder og Black Grape-bandkammeraten Kermit får selskab af producerne Paul Oakenfold og Goldie på nummeret. Oakenfold var manden, der producerede Happy Mondays' 1990’er-album ”Pills N’ Thrills And Bellyaches”.

Videoen til filmen er skudt rundt omkring i verden: London, Manchester, Los Angeles, Thailand og hjemme hos Creation Records’ chef Alan McGee i Wales. Der er også en gæsteoptræden fra den britiske danser Bez, også kendt fra Happy Mondays, og Irvine Welsh, instruktøren bag kultfilmen ”Trainspotting”.

Ryder siger til NME: ”Forhåbentlig sender vores sang og video dertil positive vibes ud til de engelske fodboldfans og giver dem et smil på læben. Vi lavede denne for de virkelige helte af England, de arbejdende mænd og kvinder.” 

Her kan du se videoen:

 

På trods af at udgive en fodboldssang indrømmer Manchester United-fan Ryder, at han hader at diskutere sportsgrenen. Under et besøg på BBC1’s program Room 101 i 2015 udtalte Ryder, at han synes, folk der taler om fodbold, er ”kedelige”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA