x

Sean Paul på vej til Silkeborg

Sean Paul på vej til Silkeborg

Dancehall-stjernen Sean Paul er på vej til Silkeborg Reggae Festival, som løber af stablen om mindre end en uge. Det bekræftede arrangørerne af den lille idylliske reggae-komsammen lørdag på debatforummet på http://www.dancehall.dk.

Sean Paul, som i 2002 brød igennem til mainstream-publikummet med det millionsælgende album ”Dutty Rock” er i øjeblikket i Europa og har bebudet, at han gerne vil optræde sammen med et af festivalens andre topnavne, Lady G.

Fredag var det eneste, der ifølge arrangørerne Raggapak (ikke at forveksle med afdøde Natasjas backingband Raggapack, red.) skilte parterne, om Sean Paul ville acceptere, at hans honorar først blev overført til ham mandag, da det ikke havde været muligt at nå inden weekenden. Men i går bekræftede Sean Pauls management over for Raggapak, at det er sikkert, at Silkeborg Reggae Festival kan føje sit hidtil største navn til plakaten.

Festivalen, som bliver afholdt for andet år i år, har – udover førnævnte Lady G - allerede sikret sig jamaicanske stjerner som rocksteady-legenden Alton Ellis, digital dancehall-ikonet Admiral Bailey og et af Jamaicas nyere stjernenavne, Lexxus.

Dertil kommer den britiske toaster Kenny Knots, det svenske live-fænomen Svenska Akademien og en lang række af Danmarks bedste bands, sangere og sound systems inden for reggae, dancehall og ska.

Billet til Silkeborg Reggae Festival, som begynder fredag den 17. august og løber til og med søndag den 19. august, kan købes på Billetnet og i indgangen for 500 kroner. Find mere information på http://www.raggapak.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA