x

The Rumour Said Fire annoncerer eneste sommerkoncert

The Rumour Said Fire annoncerer eneste sommerkoncert

The Rumour Said Fire har netop annonceret deres eneste sommerkoncert. Koncerten bliver spillet på festivalen Musik i Lejet i Tisvildeleje. En festival, der længe havde stået højt på alle bandmedlemmernes ønskeliste, så der var ingen tvivl eller tøven hos bandet om at sige ja til det gig.

Koncerten bliver den eneste, bandet spiller hen over sommeren, da resten af tiden skal gå med fuldt fokus på arbejdet med det nye album. Koncertgæsterne kan derfor godt forvente en ganske speciel oplevelse.

Vi skal fire år tilbage i tiden for at finde The Rumour Said Fires seneste album, "Dead Ends". Albummet blev modtaget varmt af anmelderne og modtog følgende rosende ord fra GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann: "Frontmand Jesper Lidang synger som altid forrygende, og mandens voldsomt intense vokal signalerer nok en gang, at der er såvel hjerte som passion bag ordene. Samtidig må man beundre den omfattende og meget nuancerede produktion, der flot favner TRSF's relativt komplekse alternative rock, og selv om de ikke spiller så central en rolle som tidligere, så er vokalharmonierne stadig et fornemt aktiv." Læs hele anmeldelsen her.

Koncerten bliver spillet den 21. juli på Tisvildelejes musikfestival Musik i Lejet.

Flere oplysninger kan findes på festivalens egen hjemmeside

Her kan du høre et af bandets seneste numre:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA