x

Vil du optræde på scenen til Grøn Koncert med Mads Langer?

Vil du optræde på scenen til Grøn Koncert med Mads Langer?

I maj offentliggjorde Grøn Koncert, at Mads Langer er med den omrejsende festival rundt til sommer. Her fortalte han om et særligt, dengang hemmeligt twist, som han nu er klar til at afsløre. Han giver nemlig sine fans mulighed for at komme med ham på scenen i alle otte koncertbyer.

”Noget af det, jeg kan huske som dreng, da jeg selv gik på Grøn Koncert sammen med min mor og far, det var, at jeg stod og kiggede op på scenen på de her kunstnere. Og jeg drømte altid om, at der var en af dem, der ville pege ned på mig og sige ’kom op og syng sammen med os’. Det var noget, jeg oplevede til en Michael Jackson-koncert engang, at der blev hevet én op, hvor jeg bare tænkte ’wow, det gad jeg godt prøve’,” fortæller Mads Langer.

For at deltage i konkurrencen om at komme på scenen med Mads Langer skal du uploade en video på Facebook eller Instagram under hashtagget #JegVilPåScenenMedMadsLanger og #GK16. På videoen skal du synge eller spille et nummer, som Mads Langer har skrevet. Når du uploader din video, skal du også skrive hvilken by, du vil optræde i. Konkurrencen slutter fredag den 1. juli. Herefter får de heldige vindere direkte besked.

I år starter turnéen den 21. juli i Kolding og slutter den 31. juli i København. På Grøn Koncert 2016 kan man opleve:

Nik & Jay

D-A-D

Suspekt

Mads Langer

Stine Bramsen feat. Nabiha

De Eneste To feat. Love Shop

Shaka Loveless feat. Rasmus Walter

Lågsus P3 feat. Emil Stabil, Gilli og Citybois

Varm op med "3AM" – måske er det den, I skal synge sammen?:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA