x

Van Halen genforenet med David Lee Roth

Van Halen genforenet med David Lee Roth

Til en pressekonference i aftes i Los Angeles kunne brødrene Eddie og Alex Van Halen sammen med Eddies søn Wolfgang og David Lee Roth i følge CNN afsløre, at de til september vil påbegynde en USA-turné.

Roth forlod Van Halen i 1985 efter at have medvirket på seks plader og hits som "Hot For Teacher", "Panama" og "Jump". Bandet har derefter benyttet sig af både Sammy Hagar og Gary Cherone som frontmænd, men efter 22 år er Diamond Dave nu tilbage i folden.

Det samme kan man dog ikke sige om bandets oprindelige bassist Michael Anthony, der officielt blev erstattet af Eddie Van Halens søn Wolfgang i 2006, men eftersigende skulle have været blevet kørt ud på et sidespor længe før det.

Til pressekonferencen fortalte Roth, at de 25 jobs på den amerikanske turné skulle ses som en optakt til et nyt album og en verdensturné.

Om fraværet af Michael Anthony sagde Roth:

"Dette er ikke en gendannelse. Dette er et nyt band. Normalt, når et band vender tilbage som os, er det rockere med gangstativer, men sådan er det ikke med os. Mød os i fremtiden, ikke i fortiden".

Van Halen spiller deres første job 27. september i Charlotte, North Carolina og slutter turnéen 11. december i den canadiske by Calgary.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA