x

Klumben og Raske Penge udvider turné med efterårskoncerter

Klumben og Raske Penge udvider turné med efterårskoncerter

Det succesrige og anmelderroste makkerpar Klumben & Raske Penge udvider deres sommerturne med en håndfuld efterårskoncerter. Efter halvandet års pause fra liveoptrædener, og i kølvandet på en tætpakket koncert i Den Grå Hal i maj, er de igen klar til at indtage sommerens festivaler og de danske landeveje til efteråret.

Siden 2014 har det prisbelønnede par holdt pause fra koncerterne, og kun spillet i udlandet. I maj vendte Klumben & Raske Penge så tilbage med én koncert i Den Grå Hal, der resulterede i billetskattejagt over hele København og lange køer foran spillestedet på Christiania. Med nyt materiale i begges bagage har Klumben & Raske Penge været i øvelokalet med deres live-band 80'erne og bygget på et nyt live-show, der foruden på sommerens festivaler nu også kan opleves rundt omkring i Danmark til efteråret. 

"Vi glæder os vildt meget til at komme tilbage på spillestederne og give den fuld gas. Det er meget anderledes end at spille festivaler, fordi du kan skabe dit eget univers på en anden måde, og fordi du har mere tid til at finpudse. Vi har gjort det en del gange og synes altid, at det er sjovt at gribe det kreativt an både i forhold til musikken og det visuelle, publikum kommer ind og oplever," udtaler Klumben & Raske Penge.

Raske Penge udgav i efteråret 2015 sit 24 numre lange anmelderroste debutalbum "Indtil Nu", der udover gamle kendinge også indeholder fem nye sange og fik hele seks stjerner af GAFFA. Klumben fulgte efter i maj måned med sin anden ep, "2", der blev modtaget med fem stjerner af GAFFA. Desuden er de to lige nu i studiet og arbejde på nye sange og et nyt fælles album, deres første af slagsen – tidligere har de "kun" gæstet på udvalgte af hinandens numre. 


Efterårstour:
21.10 Posten, Odense

22.10 Gimle, Roskilde (familiekoncert kl.17.00 og almindelig koncert kl. 21.00)

28.10 Skråen, Aalborg

29.10 VoxHall, Aarhus

05.11 Store Vega, København

Find billetter via spillestedernes hjemmesider


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA